Fanii sunt încântați de modul în care Chuu, ex-LOONA, își arată în mod deschis antipatia față de agenția BlockBerry Creative

Loona Chuu: 'Never done anything to shame my fans.' Kpop ...

Se pare că Chuu, fosta membră a trupei LOONA, nu ratează ocazia de a-și exprima antipatia față de fosta ei companie de divertisment, BlockBerry Creative, cel puțin asta susțin rapoartele!

Recent, o secvență din timpul emisiunii „Chuu Can Do It”, care este defuzată prin intermediul platformei YouTube, a devenit virală pe internet din moment ce artista a reușit să facă mișto de fosta companie. Se spune că în episodul cu pricină, Chuu a mers la spa, iar acolo i s-a propus să aleagă produse de îngrijire a tenului. Unul dintre produse, propuse de către un angajat, se numea „BB SEAWEED”.

Imediat ce i-a auzit numele, atât de asemănător cu BBC (abrevierea agenției BlockBerry Creative), Chuu a spus că sună greșit și nu-i place deloc, prin urmare, a ales un alt produs.

Între timp, acest mic moment a devenit favoritul fanilor pentru felul în care cântăreața a vorbit cu calm despre fosta companie pe canalul ei oficial, fără să fie jenată.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s