Ahn Young Mi se confruntă cu suspiciuni în urma deciziei de a naște în străinătate

Comedianta Ahn Young Mi a fot implicată în mod neașteptat într-o controversă legată de planul său de naștere!

Totul a început pe data de 4 mai, când comediantul Shin Bong Sun a postat un videoclip pe YouTube în care a menționat faptul că Ahn Young Mi va pleca curând în Statele Unite pentru a naște . Soțul artistei lucrează în prezent în Statele Unite, iar Ahn Young Mi, a cărei travaliu se apropie, a ales să fie alături de acesta.

Imediat după ce videoclipul a fost lansat, unii au ridicat suspiciuni că Ahn Young Mi intenționează să nască în străinătate pentru a-i oferi copilului ei dublă cetățenie și, probabil, capacitatea de a se sustrage de la serviciul militar obligatoriu în viitor. Aceasta a răspuns suspiciunilor astfel: „Problema serviciului militar pare mult prea îndepărtată acum pentru a ne gândi la ea. În loc să speculați despre viitorul unui copil nenăscut de ce nu îl binecuvântați atât cât se mai află în burta?”

Ahn Young Mi a încheiat spunând: „ Fie că soțul meu se află în Vietnam sau în Filipine, aș fi plecat la el. Acest timp prețios de sarcină, naștere și îngrijire a copilului poate fi o singură dată în viață, cum să fac asta asta singură? Trebuia să fiu cu soțul meu iubitor .” 

 

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s