Membrii trupei OMEGA X anunță rezilierea contractelor cu Spire Entertainment

Trupa OMEGA X a decis să părăsească Spire Entertainment!

Pe data de 8 mai (după fusul orar coreean), Spire Entertainment a aprobat rezilierea contractului exclusiv cu trupa OMEGA X. Grupul a transmis „Plănuim să continuăm activitățile alături de managerul care ne-a fost alături la bine și la greu încă dinaintea debutului.

OMEGA X a inițiat un proces împotriva companiei anul trecut pentru o ordonanță provizorie de suspendare a valabilității contractului de exclusivitate. Membrii au declarat că și-au pierdut încrederea în companie, din cauză că aceasta nu i-a protejat, ba chiar i-a rănit prin asalt și limbaj abuziv.

Bună ziua! Aici este OMEGA X!

După lungi discuții, Spire Entertainment și OMEGA X au căzut de comun acord, pe cale mutuală și amiabilă, în legătură cu rezilierea contractului exclusiv. Prin urmare, am decis să încheiem toate disputele cu agenția și să ne îndreptăm atenția către dezvoltarea noastră ca trupă în industria K-Pop. Le mulțumim celor care au fost îngrijorați și au crezut în OMEGA X, iar în viitor plănuim să continuăm activitatea alături de managerul care ne-a fost alături la bine și la greu cu mult timp înainte să debutăm. Ne vom întoarce cu muzică bună și cu o imagine publică îmbunătățită. 

Vă rugăm să ne sprijiniți și în noul pas pe care am decis să-l facem. Vă mulțumim!

Sursa: allkpop

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s