Krystal din f(x) va participa la Festivalul de Film de la Cannes

Intip Penampilan Memesona Krystal Jung dalam Campaign Musim Semi 2022  Charles & Keith - Beauty Journal

Krystal din f(x) este următorul artist k-pop care își confirmă prezența la celebrul Festival de Film de la Cannes.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că filmul „Cobweb”, pentru care a filmat actrița, a intrat în categoria filmelor invitate „în afara competiției” la Festivalul de Film de la Cannes. Anunțul a fost oferit de către Secretariatul Festivalului de Film de la Cannes în luna aprilie și s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare din întreaga lume, fanii presupunând că membra f(x) va participa și ea la ediția din 2023.

Cu toate acestea, apariția lui Krystal la eveniment a fost confirmată în mod oficial abia în data de 9 mai. Se spune că actrița este foarte entuziasmată și abia așteaptă să participe la festival: „Sunt foarte fericită și onorată să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes. Am visat la asta încă de la începutul carierei mele de actriță. Mi-a plăcut atât de mult proiectul „Cobweb”, încât când am fost pe platou, inima a început să-mi bată. Sper că mulți spectatori vor urmări acest film și se vor bucura de el. Din moment ce am fost invitată la Cannes, am început să muncesc și mai mult și să învăț din greu special pentru a-mi îmbunătăți abilitățile și a arăta un rezultat mai bun”.

Reamintim, cea de-a 76-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes va avea loc în perioada 16 – 27 mai 2023.

sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s