Trupa BTOB își confirmă apariția la „Dream Concert 2023”

BTOB celebra 10 anos de carreira com novos sonhos: "Sermos reconhecidos  mundialmente" - Quem | K-Pop

BTOB confirmă apariția la un concert foarte grandios!

Potrivit informațiilor din 11 mai, grupul de băieți de la agenția CUBE Entertainment se alătură artiștilor care vor concerta la „Dream Concert 2023”. În data de 2 mai, BTOB a avut o revenire cu melodia de titlu Wind And Wish, iar apariția la concert face parte din cadrul promoțiilor pentru noul său comeback.

Reamintim, în data de 4 mai a devenit cunoscut faptul că ITZY, Dream Catcher, Oh My Girl, EVERGLOW, NMIXX, ONEUS, Kim Jae Hwan, TEMPEST, BB GIRLS, Golden Child, Kim Tae Woo (g.o.d), DRIPPIN, TAN, JUST B, MIRAE, Lapillus, NINE.i și JO1 vor participa la celebrul eveniment, „Dream Concert 2023”.

Potrivit informațiilor dezvăluite anterior, ediția din acest an va fi organizată în Busan, în data de 27 mai, și va marca închiderea evenimentului World Climate Industry Expo 2023, care va avea loc la Busan în perioada 25-27 mai. De asemenea, concertul din 2023 va promova și oferta Busanului de a găzdui expoziția „2030 World Expo”.

Reamintim, „Dream Concert”, care a avut loc pentru prima dată în 1995, este un concert anual foarte faimos în Coreea de Sud, care reunește cântăreți populari pentru un festival de muzică.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s