Jackson Wang a apărut pe coperta revistei L’Official Singapore

Imagine

Jackson Wang a pozat pentru revista de modă L’Official Singapore!

Recent, au fost dezvăluite o serie de fotografii cu Jackson Wang în colaborare cu renumita revistă de fashion din Singapore, L’Official. Îmbrăcat în Louis Vuitton, artistul a apărut pe coperta din luna mai a revistei, mai precis pe coperta numărului 159.

Pe lângă photoshoot, Jackson Wang a acordat și un scurt interviu, povestind despre turneul său mondial, despre prestația de la Coachella, despre cum este să fii ambasador Louis Vuitton, colaborarea cu casa de modă din Paris, dragostea pentru Singapore și multe altele.

Când a fost întrebat de timpul petrecut pe scena marelui festival internațional de muzica Coachella, artistul a spus: „ Sunt foarte onorat că am fost invitat să fac un întreg set la Coachella anul acesta, set ce a durat 50-55 de minute. Spre deosebire de anul trecut când am fost pe scenă doar 10 minute, anul acesta am avut șansa să fac un set întreg. Exista presiune, dar nu eram nervos. Eram mai entuziasmat de spectacolul meu decât de gândul că particip la Coachella. Bineînțeles, este mare, dar pentru mine fie că mă urc pe scenă în fața a 20, 200 sau 2000 de oameni sunt mereu entuziasmat. ”

Jackson a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat deoarece festivalul s-a intercalat cu turul lui mondial. El a afirmat: „Este de asemenea foarte greu fiindcă sunt în propriul meu tur, sunt în mijlocul lui. A început anul trecut și se va termina în februarie. Am o listă de melodii prestabilită care se tot schimbă în funcție de melodiile pe care le lansez. A trebuit să întorc cu susul în jos această listă și să organizez un nou spectacol pentru Coachella. ” În timpul interviului idolul a fost întrebat și despre planuri de viitor, acesta afirmând că va exista un nou tur mondial ce va începe în februarie, anul viitor. „Plănuiesc să lansez albumul „MAGIC MAN 2” ce are 10- 15 melodii.

Nu în ultimul rând, artistul a vorbit și despre relația cu casa de modă pariziană ce l-a desemnat ca ambasador în luna ianuarie a acestui an. El a spus: „Cred că prima dată când am întâlnit în mod oficial toată familia casei de modă a fost în timpul Săptămânii de Modă de la Paris. În primul rând a fost o onoare și o foarte bună experiență. Lucrul la care mă uit atunci când aleg o casă de modă- poate părea comercial- dar este posibilitatea de a avea o relație și o legătură ca oameni. Asta am căutat împreună și am reușit să experimentăm în Paris.”

Acesta a încheiat interviul spunând: „Mi-a făcut plăcere să particip la acest shoot, la acest interviu cu L’Official Singapore și abia aștept să mă întorc în Singapore. Iubesc Singapore!” 

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s