V din BTS și Jennie din BLACKPINK au fost văzuți plimbându-se împreună în Paris

Imagine

Cei doi artiști au fost surprinși împreună pe străzile din Paris!

Pe data de 17 mai, un fotograf francez i-a surprins pe V din BTS și pe Jennie din BLACKPINK plimbându-se pe străzile din Paris. Cei doi se țineau de mână în timp ce se plimbau pe marginea râului Sena, arătând ca un cuplu îndrăgostit. În filmulețul distribuit de fotograf nu se pot vedea foarte bine fețele artiștilor, însă fanii susțin că în spatele lor se află managerii idolilor.

După scurt timp de la dezvăluirea imaginilor cu cei doi, fotograful a postat o poza pe Instagramul lui personal spunând că o prietenă paparazzie a sosit la fața locului și a reușit să surprindă o imagine mai clară cu fața lui V. Acesta a scris: „ Aici este o fotografie a unei prietene paparazzie care a ajuns la finalul întâlnirii când Jennie s-a separat de Kim Taehyung. I-a făcut o fotografie lui V înainte să se urce în mașină și să plece”

Imagine

V din BTS a zburat spre Paris în urmă cu câteva zile pentru a participa la un eveniment CELINE, iar Jennie din BLACKPINK se află și ea în Paris pentru a participa la diverse evenimente. Zvonurile că aceștia se întâlnesc au început în urmă cu un an când V a urmărit-o pe Jennie pe Instagram, spunând ulterior că „a fost o greșeală”. Aceste zvonuri au fost alimentate și de faptul că în luna mai a anului trecut cei doi au fost văzuți într-o mașină împreună pe insula Jeju.

Internauții s-au adunat pe o comunitate online numită Pannchoa pentru a discuta despre întâlnirea romantică a celor doi, iar majoritatea fanilor se bucură de faptul că idolii au șansa să fie împreună în Paris. Aceștia au spus:

„Staff-ul este în spatele lor? Chiar și așa, sunt geloasă cu nu am și eu o întâlnire romantică în Paris”

„Drăguț, asta e romantic”

„Arată bine împreună. Pot înțelege sentimentele fanilor, dar sper că toată lumea e fericită.”

„Sunt un fan BTS și ma bucur că biasul meu este fericit. Pot să simt că este fericit și sper că are o viață frumoasă.”

„Asta este tinerețea”

„Se potrivesc”

„Sunt așa geloasă pe Kim Taehyung. Vreau și eu să fiu împreună cu Jennie.

„Amândoi sunt artiști de top și sunt menționați atât de des, e drăguț să îi vezi întâlnindu-se  într-un cadru atât de liniștit.”

Sursa

4 gânduri despre „V din BTS și Jennie din BLACKPINK au fost văzuți plimbându-se împreună în Paris

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s