Jennie din BLACKPINK confirmă ca se întâlnește cu V din BTS?

Imagine

Reprezintă cea mai recentă postare a lui Jennie din BLACKPINK o confirmare a relației dintre ea și V din BTS?

Jennie și Taehyung, cunoscut ca fiind V din BTS, se confruntă în prezent cu diverse zvonuri legate de relația lor. Acestea zvonuri au apărut în urmă cu un an, când artiștii au fost văzuți împreună într-un avion spre Insula Jeju (mai multe detalii găsiți aici), urmând să fie alimentate de câteva fotografii de cuplu ce se presupun a fi autentice care au fost extrase în mod ilegal din telefonul lui Jennie.

Pe data de 17 mai, cei doi au fost surprinși de un fotograf francez plimbându-se pe străzile din Paris. Idolii se țineau de mână în timp ce se plimbau pe marginea râului Sena, arătând ca un cuplu îndrăgostit (mai multe detalii găsiți aici). În urma apariției acestor zvonuri, agențiile artiștilor, dar și artiștii personal, au refuzat să comenteze autenticitatea lor.

Imagine

Recent, Jennie a postat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii făcute în Paris. În primele fotografii artista poate fi văzută purtând aceleași haine ca în ziua în care a fost surprinsă alături de Taehyung pe marginea râului Sena. Descrierea postării a atras și ea atenția fanilor, fiind: „în urmă cu câteva săptămâni”.

Internauții sunt de părere că acesta este modul indirect prin care Jennie își confirmă relația cu Taehyung, încercând să facă evident faptul că imaginile surprinse pe data de 17 mai sunt autentice și că cei doi se află într-o relație de mai bine de un an, încă de la începutul zvonurilor. În timp ce unii internauți sunt convinși de acest lucru, o mare parte dintre aceștia încă așteaptă o declarație oficială a agențiilor pentru a confirma faptul că idolii sunt într-o relație.

Imagine

Imagine

Imagine

Voi ce părere aveți?

7 gânduri despre „Jennie din BLACKPINK confirmă ca se întâlnește cu V din BTS?

Lasă un comentariu