V din BTS și Jennie din BLACKPINK au fost împreună într-un avion spre Insula Jeju

O persoană care susține că este angajata unei companii aeriene confirmă că V din BTS și Jennie din BLACKPINK au fost împreună într-un avion spre Insula Jeju.

Au trecut trei zile de când zvonurile că V din BTS și Jennie din BLACKPINK se întâlnesc au apărut, după ce o fotografie în care se pare că sunt cei doi într-o mașină, pe Insula Jeju, a circulat pe internet.

De când au început zvonurile, au existat diverse discuții pe diferite comunități online, unde internauții s-au adunat pentru a discuta dacă zvonurile sunt sau nu adevărate. Mulți internauți au analizat fotografiile spunând că au fost editate. Cu toate acestea, în ciuda dezbaterii în desfășurare, un angajat al unei companii aeriene a postat pe o aplicație anonimă de pe o rețea de socializare coreeană pentru locul de muncă despre cum i-a văzut pe V și Jennie într-un zbor către Insula Jeju.

„Blind” este o aplicație anonimă coreeană de rețele sociale pentru locul de muncă. Înainte de a vi se permite să utilizați aplicația, trebuie să vă verificați acreditările de serviciu pentru a posta anonim în aplicație. O angajată a companiei aeriene coreene cu buget redus T’way a scris pe aplicația „Blind” spunând că i-a văzut împreună pe V din BTS și pe Jennie din BLACKPINK. Ea a mai spus că mulți dintre angajații T’way au crezut că ei se întâlnesc public pentru că cei doi călătoreau împreună la vedere.

Angajata a scris: „Am vrut să împărtășesc despre asta în ziua în care au plecat împreună. Mă simt atât de ușurată pentru că o spun acum. Au călătorit pe un scaun din clasa business T’way. Călătoreau la vedere împreună, așa că am crezut că se întâlnesc public.”

Angajata a mai spus că cei doi se aflau într-un zbor care a plecat de la aeroportul din Gimpo. Un alt utilizator a explicat că toți angajații T’way știau că V și Jennie călătoresc împreună.

Angajata a mai spus că zborul lui V și Jennie a avut loc pe 21 mai, zborul cu numărul TW717, care a plecat de la aeroportul Gimpo la 13:05 și a aterizat pe aeroportul internațional Jeju în aceeași zi, la 14:15. Așadar, această afirmație se potrivește cu cronologia, deoarece fotografiile celor doi văzuți împreună pe Insula Jeju au fost lansate pe 22 mai. Angajata T’way a spus că cei doi au comandat o gustare și pături suplimentare în zbor.

Vând în vedere noile afirmații, internauții au continuat să dezbată dacă zvonurile erau adevărate. În timp ce unii internauți au declarat că cea mai recentă postare „Blind” demonstrează că cei doi idoli se întâlnesc, unii susțin în continuare că zvonurile sunt neadevărate, deoarece HYBE și YG încă nu au răspuns la toate întrebările.

Sursa

3 gânduri despre „V din BTS și Jennie din BLACKPINK au fost împreună într-un avion spre Insula Jeju

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s