MAJORS va promova în formulă de patru membre + Bian și Vita intră în pauză

Agenția ANS Entertainment a lansat o declarație în data de 26 mai, anunțând că Bian și Vita nu au părăsit grupul. Acestea vor lua o pauză de la activitățile trupei MAJORS din cauza unor probleme de sănătate și probleme personale.

Cu privire la Vita, agenția a motivat: „După promoțiile pentru Salute, am discutat despre următoarele activități pentru Giddy Up cu Vita, însă încă trece printr-o perioadă în care îi este greu să întâlnească oameni. Am discutat cu ea și am decis să îi oprim temporar activitățile, astfel încât să se poată odihni suficient și să se concentreze pe recuperare.

Cât despre Bian, s-a precizat: „După ce am auzit de plecarea lui Bian din MAJORS prin intermediul rețelelor sociale și a unei a treia părți implicate, am vorbit cu ea să verificăm dacă această intenție este adevărată, însă nimic nu a fost confirmat. Înainte de revenire, Bian a vrut să fie mai activă. Având în vedere iubirea ei pentru muzică și pentru scenă, am așteptat ca aceasta să se recupereze total. Înainte de revenire, Bian a anunțat brusc că are nevoie de o pauză pentru că nu se simte bine, așa că am ales să punem sănătatea ei pe primul loc și să îi oprim temporar activitățile pentru a se concentra pe vindecare.

MAJORS va continua să promoveze în formulă de patru membre până când Vita și Bian se vor alătura din nou.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s