tvN oferă noi detalii despre premierea serialului “Arthdal Chronicles 2”

tvN Clarifies Reports About “Arthdal Chronicles” Season 2 Premiere Date

tvN dezvăluie mai multe detalii despre premierea serialului istoric, „Arthdal Chronicles 2”.

La începutul acestei săptămâni, diverse surse din industria cinematografică au susținut că „Arthdal Chronicles 2” va difuza primul episod în septembrie. Pe 23 mai, un reprezentant din partea canalului tvN a clarificat această știre: „Este adevărat că sezonul 2 din ‘Arthdal Chronicles’ va fi difuzat în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, nu s-a decis data exactă de difuzare”.

„Arthdal Chronicles 2” este o dramă fantastică și va spune povestea unor eroi din țara mitică Arth. Sezonul 2 continuă povestea din primul sezon la aproximativ un deceniu de-atunci. În cei 8 ani de zile, în regatul Arthdal s-a reușit suprimarea rebeliunii triburilor măcelărite de Tagon în sezonul 1, iar Agos a reușit să reunifice 30 de clanuri sub conducerea lui Eun Seom. În sezonul 2, Regatul Arthdal al lui Tagon și uniunea Ago a lui Eun Seom se vor confrunta într-un mare război inevitabil.

Jang Dong Gun și Kim Ok Bin se vor întoarce în rolurile lor ca Tagon și Tae Al Ha, în timp ce Lee Joon Gi și Shin Se Kyung se alătură distribuției ca Eun Seom și Tan Ya.

Rămâneți alături de noi pentru mai multe actualizări!

Sursa: soompi.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s