Internauții susțin că Jennie din BLACKPINK a fost păcalită în a lua parte la producția serialului „The Idol”

Internauții coreeni au dezbătut dacă vedeta ar trebui criticată pentru apariția ei în viitorul serial controversat HBO.

Deși, la început, fanii au fost încântați să o vadă pe cântăreață pe marile ecrane, reacțiile au ajuns să fie împărțite după ce, recent, a fost dezvăluit faptul că serialul conține scene care îi arată pe actori în ipostaze indecente. Conform relatărilor, scenariul a fost drastic schimbat după ce Sam Levinson s-a alăturat producției.

Chiar dacă unii spun că este imposibil ca actrița să nu fi stiut de modificările facute, au existat însă și persoane care i-au luat apărarea lui Jennie, spunând ca regia a fost schimbată radical și că scenele au fost schimbate dupa filmări, aceasta fiind astfel păcălită.

Printre comentariile făcute de internauti se numară si: „Actorii au fost trași pe sfoară! Am auzit că atât scenariul, cât și regizorul au fost schimbati”, „Probabil că a ales să apară din cauză că știa că o să fie controversat, stia că o să facă bani”, „De ce toată lumea pretinde că a fost forțată să apară?” și „Nu trebuia să accepte rolul” 

Sursă

Publicitate

3 gânduri despre „Internauții susțin că Jennie din BLACKPINK a fost păcalită în a lua parte la producția serialului „The Idol”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s