NewJeans colaborează cu McDonalds!

Fetele din NewJeans vor colabora cu Mcdonald’s!

Știm din trendurile anterioare, că meniul BTS ediție limită a făcut ravagii, iar trupa ITZY deși, nu a avut un meniu caracteristic, a contribuit la promovarea brandului, prin susținerea unor reclame.

Pe 25 februarie 2023, McDonald’s a tachinat fanii cu o postare pe site-ul oficial; o poză cu un meniu personalizat cu mascota formației, iepurasul alb și fundalul de culoarea albastru denim (mai mult ca sigur va deveni un obiect de colecție).

Pe 26 mai 2023, lanțul de restaurante fast-food McDonald’s a anunțat oficial că va lansa campania “Chicken Dance campaign“ în 10 regiuni diferite de-a lungul Asiei. Campania va cuprinde reclame speciale privind NewJeans, iar produsele pe bază de pui vor fi învelite într-un ambalaj unic.

Colaborarea va debuta prima dată în Coreea de Sud, pe data de 1 iunie, îndreptându-se apoi către Filipine, Tailanda, Indonezia, Brunei, Malaezia, Hong Kong, Taiwan, Singapore și Vietnam. De asemenea, un meniu nou va fi lansat în Coreea De Sud.

Mcdonalds Coreea a declarat următoarele :“Această campanie condusă de McDonald’s Korea, va putea fi savurată de clienții noștri din 10 țări diferite de-a lungul Asiei. Suntem încântați de faptul că acest eveniment ar putea deveni o amintire de neuitat. Prin evenimente ca “dance challenge” cu NewJeans ,ne vom asigura ca această campanie va fi un succes, astfel încât, clienții noștri dintr-o varietate cât mai extinsa de piețe, se pot bucura de o experiență proaspătă și unică.

Mai jos puteți urmări calendarul campaniei pentru cele 10 țări:

Image

Surse : Allkpop

Publicitate
Această intrare a fost publicată în Ştiri și etichetată pe de .

Despre agustDservant

... ❣ 방탄소년단(BTS) ❣ ️... 。° ゚゚° • . 。. • ° ゚゚° 。 ° ℜℳ Jiท Sυgα ° ゚。Jнσρє Jiмiท V 。゚ ゚。Jυทgкσσк 。゚ ゚・. вτઽ 。・゚ ゚・。・゚ 。゚゚・。・゚゚。 ゚。I💜U 。゚ ゚・。・゚ .-..-. `·.·´ ♡ ♡

4 gânduri despre „NewJeans colaborează cu McDonalds!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s