Kim Soo Hyun și Kim Sae Ron sunt împreună?

Recent, Kim Sae Ron a făcut furori pe rețelele sociale cu o postare pe Instagram Story care a sugerat o posibilă relație cu Kim Soo Hyun. Iată ce a declarat oficial agenția actorului.

Pe data de 24 martie în Coreea, agenția lui Kim Soo Hyun, Goldmedalist, a lansat o declarație oficială:

Bună, suntem Goldmedalist.

Astăzi, am dori să vă lămurim cu privire la publicarea fotografiilor cu Kim Soo Hyun. Zvonurile actuale despre întâlniri care îl implică pe Kim Soo Hyun sunt nefondate. Fotografiile care circulă online par să fi fost făcute atunci când erau sub aceeași agenție în trecut, iar intențiile lui Kim Sae Ron sunt complet neclare. Din cauza acestor fotografii, există numeroase neînțelegeri și speculații inutile în jurul actorului. Agenția noastră va răspunde cu fermitate prin reprezentanții legali ai unei firme de avocatură la orice defăimare rău intenționată și postări insultătoare care dăunează reputația lui Kim Soo Hyun. Vă rugăm să vă abțineți de la zvonuri fără rost și postări speculative.

Mulțumim.”

Kim Sae Ron a publicat un selfie vechi cu Kim Soo Hyun pe Instagram Story, apoi l-a șters rapid, însă internauții au reușit să facă la timp capturi de ecran și au pornit zvonuri și discuții pe platformele online.

Ce părere aveți? Care credeți că a fost intenția lui Kim Sae Ron de a publica această fotografie pentru scurt timp?

sursa: allkpop

Un gând despre „Kim Soo Hyun și Kim Sae Ron sunt împreună?

  1. Pingback: Kim Sae Ron nu va mai apărea în piesa de teatru, „Dongchimi” | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu