Internauții spun că Ahyeon din BABYMONSTER poate deveni următoarea Jennie din BLACKPINK

Ahyeon din BABYMONSTER a devenit un subiect de discuție pe o comunitate online populară. Iată comentariile internauților!

Chiar dacă Ahyeon a lipsit în timpul debutului grupului BABYMONSTER din cauza problemelor de sănătate, includerea ei recentă a stârnit o atenție remarcabilă și a câștigat multă popularitate. Recent, internauții coreeni au fost fascinați de Ahyeon din BABYMONSTER, subliniind că aceasta are potențialul de a deveni a doua Jennie din BLACKPINK. Un fan a publicat fotografii cu Ahyeon într-o comunitate online populară și a prezentat linia delicată a umerilor ei.

Cu cele mai recente fotografii, Ahyeon își păstrează și mai mult imaginea ca următoarea Jennie din BLACKPINK, care este cunoscută și pentru linia ei frumoasă și delicată a umerilor.

Internauții coreeni au comentat: „Cred că îi se potrivește stilul celei de-a doua Jennie”, „Ea este atât de minunată, dar cred că este îmbrăcată cu mai multe ținute fără umeri, pentru că este numită a doua Jennie”, „Trăsăturile feței lui Ahyeon îmi amintesc de Jennie”, „E ca o combinație între Jennie și Jiyeon (din T-ara)”, „Ahyeon este atât de drăguță în aceste zile”, „Nu seamănă deloc cu Jennie, dar are aura Jennie… Știți ce spun?” și „Ea este doar superbă”.

sursa:allkpop 

Lasă un comentariu