Kim Ji Hoon va apărea împreună cu Kim Tae Hee și Park Hae Soo în viitorul serial american „Butterfly”

Kim Ji Hoon se alătură lui Kim Tae Hee și Park Hae Soo în viitoarea serie americană

Kim Ji Hoon va face parte din distribuția viitorului serial de la Amazon Prime, „Butterfly”, alături de Kim Tae Hee și Park Hae Soo!

Pe data de 19 aprilie, agenția lui Kim Ji Hoon, Big Picture ENT, a anunțat oficial: „A fost confirmat că Kim Ji Hoon va apărea în noul serial de la Amazon Prime, „Butterfly”.

Viitorul serial thriller este bazat pe romanul grafic cu același nume, „Butterfly”, și urmărește povestea lui David Jung (interpretat de Daniel Dae Kim), un misterios fost agent de informații american, a cărui viață este distrusă, din cauza unei alegeri pe care o face și care este prins în trecut, urmărind și fiind urmărit de actuala agentă, Rebecca, cea care a primit misiunea să-l ucidă.

Daniel Dae Kim va participa și la producția filmului. Cu șase episoade, acțiunea serialului este plasată în Coreea. La începutul lunii ianuarie, a fost confirmat că actorii Kim Tae Hee și Park Hae Soo vor face parte din distribuție, dar rolurile specifice, pe care le vor juca, încă nu au fost dezvăluite.

Urmăriți-ne în continuare pentru actualizări!

sursa: soompi

Lasă un comentariu