Sohee din ALICE anunță că se căsătorește + se retrage din industria divertismentului

ALICE's Sohee Announces Marriage Plans + To Retire From Entertainment Industry

Puteți citi aici mai multe detalii despre membra ALICE și ce a declarat agenția sa cu privire la căsătorie.

Pe data de 26 aprilie, presa a anunțat că Sohee se căsătorește cu iubitul ei, care este un om de afaceri cu 15 ani mai în vârstă, și că se va retrage din industria divertismentului. A mai raportat că aceasta intenționează să-și înregistreze căsătoria luna viitoare și să organizeze o nuntă mică cu familiile și prietenii lor în acest an.

Ca răspuns la reportaj, un reprezentant al agenției lui Sohee, IOK COMPANY, a declarat: „Sohee plănuiește să se căsătorească cu iubitul ei, care este cu 15 ani mai în vârstă decât ea, în acest an. Contractul ei exclusiv cu IOK Company expiră în mai și intenționează să se retragă din industria divertismentului imediat după ce se căsătorește.” A mai adăugat: „Sohee a anunțat vestea căsătoriei ei, în timp ce discuta cu agenția cu privire la expirarea contractului ei de exclusivitate și, evident, a luat decizia că nu își va reînnoi contractul”.

Sohee a fost o concurentă la programul de audiții al grupului de fete de la SBS, „K-Pop Star 6”, în 2017, și a debutat ca membra al grupului ALICE (fostul ELRIS) în același an. Sohee a desfășurat și activități de actorie, jucând în drama din 2023, „Duty After School”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu