Byeon Woo Seok confirmă apariția la „Running Man”

Byeon Woo Seok Confirmed To Guest On

Vești bune pentru fanii actorului Byeon Woo Seok și ai emisiunii „Running Man”! Protagonistul serialului „Lovely Runner” își va face apariția alături de echipa din „Running Man”!

Pe 29 aprilie, portalul de știri News1, a anunțat faptul că actorul Byeon Woo Seok va participa la filmările din 29 aprilie ale popularului show de varietate de pe SBS, „Running Man”, în calitate de invitat. Un reprezentant al emisiunii „Running Man” a confirmat participarea acestuia la filmări.

Byeon Woo Seok a mai apărut în emisiune în mai 2022, iar acum revine ca invitat după o pauză de aproximativ doi ani. Actorul joacă în prezent rolul principal, Ryu Sun Jae, o vedetă de top, în drama de pe tvN, „Lovely Runner”.

Bazat pe un web popular și scris de Lee Si Eun, scenaristul serialului „True Beauty”, „Lovely Runner” este o dramă romantică fantastică care adresează următoarea întrebarea: „Ce ai face dacă ai avea oportunitatea de a-ți salva idolul preferat?” Kim Hye Yoon o interpretează pe Im Sol, o fană pasionată, devastată de moartea starului ei preferat, Ryu Sun Jae (Byeon Woo Seok), care se întoarce în timp pentru a-l salva.

Episodul cu Byeon Woo Seok urmează să fie difuzat pe 12 mai. Rămâneți alături de noi pentru mai detalii despre apariția actorului!

Sursa: soompi.com

Un gând despre „Byeon Woo Seok confirmă apariția la „Running Man”

Lasă un comentariu