„Frumoasa Mincinoasă” se vede, începând de astăzi, pe TVR1

First Impressions:

TVR continuă să ne încânte cu seriale sud-coreene în premieră națională. „Frumoasa Mincinoasă”, producție 2022 cu Kim Young Dae și Park Ju Hyun în rolurile principale, se vede de astăzi pe micile ecrane.

Când regele suferă, întregul regat resimte durerea acestuia. Cam așa am putea rezuma în câteva cuvinte premisa K-Dramei „The Forbidden Marriage”, titlu adaptat în limba română ca „Frumoasa Mincinoasă”. Cu acțiunea plasată într-o perioadă fictivă a regatului Joseon, K-Drama spune povestea tânărulu rege Lee Heon care își pierde soția, tragedie ce își va pune amprenta nu doar asupra lui, ci și a întregului regat, informează tvr.ro.

La șapte ani de la nefericitul eveniment, familia regală și înalți oficiali încearcă să-i găsească tânărului monarh o nouă consoartă. Este emis, astfel, un „ordin de selecție” pentru alegerea unei noi soții. Odată cu acesta intră, însă, în vigoare un al doilea ordin care le interzice femeilor nemăritate să se căsătorească până când regele nu va avea o nouă regină. În felul acesta, atmosfera din regat devine una apăsătoare, viața tuturor fiind afectată.

Totul se schimbă când în scenă intră Ye So Rang, o tânără frumoasă și isteață care își duce traiul de zi cu zi prefăcându-se că este medium. Aceasta este arestată și dusă în fața curții regale unde afirmă că palatul este bântuit de spiritul regretatei prințese. Angajată să câștige încrederea regelui și să ajute la restabilirea ordinii în regat, Ye So Rang continuă șirul de minciuni, pretinzând că poate lua legătura cu răposata și chiar că ar fi posedată de aceasta. De aici până la o lungă serie de încurcături nu mai este decât un pas, mai informează TVR prin intermediul site-ului oficial.

Avându-i ca protagoniști pe Kim Young Dae în rolul tânărului rege și Park Ju Hyun care o interpretează pe Ye So Rang, „Frumoasa Mincinoasă” ne va încânta, timp de 12 episoade, cu momente de umor, dragoste și suspans, dar va portretiza și durerea provocată de pierderea cuiva drag, relatează Soompi. În vremuri în care viața nu ne mai este îngrădită de ordine și cutume absurde, „Frumoasa Mincinoasă” ne invită să facem un exercițiu de imaginație, punându-ne în pielea locuitorilor din Joseon a căror viață și sentimente sunt guvernate de o forță superioară lor.

Serialul, din a cărui distribuție mai fac parte fosta membră IZ*ONE, Kim Min Ju în rolul regretatei soții a regelui Lee Heon și prințesă a coroanei și Kim Woo Seok în rolul lui Lee Shin Won, protector și prieten loial al regelui, poate fi urmărit, începând de astăzi, 9 mai, de luni până vineri, de la ora 17:15 pe TVR1.

Vizionare plăcută!

Sursă: tvr.ro, soompi

Foto: soompi

Lasă un comentariu