Mulți cred că personalitatea lui Wonyoung a fost dintotdeauna perfectă pentru a deveni un superstar

Many Think WONYOUNG's Personality Also Says that She Is Born to Become a Superstar

Mulți cred că frumusețea uimitoare a lui Wonyoung din grupul de fete IVE, împreună cu energia ei plină de viață și personalitatea ei plină de aegyo, indică faptul că ea era destinată să devină  superstar.

Pe 7 mai, Wonyoung s-a alăturat emisiunii pe YouTube a comediantei Jang Do Yeon, „Salon Drip 2”.

WONYOUNG

WONYOUNG

În timp ce cele două vedete au vorbit împreună, Wonyoung a vorbit despre personalitatea ei: „Sunt foarte extrovertită. Îmi pot face prieteni foarte ușor. De asemenea, am o grămadă de aegyo. Îi arăt mai ales mult aegyo mamei mele. De îndată ce ajung acasă, alerg la ea și o îmbrățișez.”

Ea a continuat: „Nu sunt genul timid. Să mă apropii de ceilalți sau să vorbesc în fața unei mulțimi nu mă deranjează deloc. Nu-mi amintesc să mă fi  simțit vreodată prea timidă, să merg la vreun spectacol sau să mă lupt când am apărut în vreunul.”

Uimită, Jang Do Yeon a întrebat: „Ce zici când găzduiești ceremonii de decernare a premiilor? Este cu totul altceva”.

Wonyoung a răspuns: „Sincer, nu prea devin agitată . Pur și simplu nu este ceva ce l-am experimentat cu adevărat”, făcându-o pe Jang Do Yeon și mai surprinsă.

Reflectând la evoluția ei de debut, Wonyoung și-a amintit: „Performanța mea de debut a avut loc când aveam 14 ani și nu eram deloc emoționată. De fapt, eram doar un pachet de emoție și bucurie. Nu cred că m-am simțit vreodată emoționată în viața mea.”

Când a fost întrebată despre temerile ei, ea a chicotit și a spus: „Cu siguranță, fantome și insecte”.

Cu un râs mare, ea a continuat: „După ce mă uit la filme de groază, mă trezescc mereu aprinzând toate luminile din baie și aruncând o privire rapidă în oglindă în timp ce îmi curăț fața”.

 

Sursa

Lasă un comentariu