11 artiști R&B pe care trebuie să-i asculți

Dean, Suran, Jooyoung

Muzica pop coreeană este cu siguranță foarte populară, dar nu putem să uităm celelalte genuri. R&B coreean este un gen care nu va muri niciodată. Cu artiști de renume, precum Zion. T și Crush dominând topurile, nu există nicio îndoială că popularitatea genului a fost acumulată multă atenție de-a lungul anilor.

 •  DΞΔN

Imagini pentru dean singer

Un artist uimitor atât pe plan internațional cât și în scena R&B-ului coreean, Dean este un muzician pe care cu siguranță îl vom mai vedea  în viitor. Deja a colaborat cu artiști vestiți cum ar fi Zion.T și Crush și are, de asemenea, colaborări cu artiști ca Eric Bellinger și Anderson Paak.

 •  Suran

Suran
Suran este o cântăreață şi compozitoare care a debutat în anul 2014. Dacă ești fanul lui Primary este posibil să o fi auzit în melodia  “Mannequin,” în care este de altfel și rapper-ul Beenzino. Suran, la fel ca mulți dintre artiștii din această listă, a colaborat cu mulți cântăreți faimoși în scena R&B-ului coreean și nu numai.

 • Big BrainBig Brain-01

Big Brain este un grup nou, format din patru membri. Ei au debutat în octombrie 2015 cu melodia “Welcome,”  şi poate că sunt ei începători, dar sunt fără cusur. Armonia lor le dă baladelor o senzație nouă, pură.

 •  Jooyoung
  Jooyoung

Jooyoung este un artist solo sub Starship Entertainment. Probabil că l-ati recunoscut din melodia lui Hyorin, Erase„, lansată în 2012 sau din colaborările sale cu Kisum, Mad Clown, Crucial Star și Eluphant. A devenit destul de faimos de la debutul său din 2010. Cu o astfel de voce, nu e de mirare.

 • Samuel Seo

Imagini pentru Samuel Seo

Samuel Seo este un solist activ în underground-ul R&B și scena hip-hop. Muzica lui are o semnătură răcoroasă, care este perfectă pentru toate după-amiezele tale de sâmbătă. În plus, înfară de vocea lui, îsi produce singur cântecele.

 • Nieah

Imagini pentru Nieah

Dacă ești un om căruia îi plac plimbările de maşină la miezul nopții, atunci Nieah este aleasa. Încă nu este cunoscută pe internet, dar muzica ei va iesi curând în evidență. Într-un interviu cu BuzzFeed, Nieah a vorbit îndetaliat despre dragostea ei pentru R&B-ul american și a enumerat-o pe Kelly Rowland ca fiind una dintre cele mai mari influenţe ale sale. Poți auzi cu siguranță inspirația în melodiile ei.

 • Bay.B

Bay.B

Bay.B este un trio feminin care a debutat în 2014. Debutul lor cu melodia “Quecera Cera” a arătat de la început de ce sunt în stare, câștigând respectul și dragostea fanilor peste tot în lume. De la debutul lor, trupa a scos multe single-uri împreuna cu nenumărate cover-uri.

 • Wilcox

Imagini pentru wilcox korean singer

Wilcox este un artist solo R&B sub Inplanet. El a debutat în ianuarie 2015, cu mini-albumul „Dress Code”. Așteptăm cu nerăbdare o nouă revenire.

TROYTROY

TROY este un grup R&B format din 4 membri sub Brand New Music. Grupul este cunoscut pentru uimitorul vocalist Bumkey și rapper-ul Kanto, împreună cu ceilalți membri Jaewoong și Changwoo. Debutând în 2014 cu single-ul „Green Light„, melodia are un ritm plăcut, ceea ce o face ușor de ascultat.

 • Hoody

Hoody

Hoody este prima (și în prezent, singura), artistă de sex feminin sub AOMG. Ea i-a împrumutat vocea ei lui Jay Park in single-ul „Solo„, de asemenea, a colaborat şi cu artiști precum Cokejazz, Teengirl Fantasy și ELO. 

 • Boni

Imagini pentru boni korean singer

Boni a debutat în 2010 cu primul ei mini-album „Nu One„. Muzica ei amintește foarte mult de anii ’90 și asta puteți vedea foarte bine în”ResQ Me„, una dintre cele populare piesele de titlu ale lui Boni.

Ce artiști R&B mai cunoașteți?

sursă: soompi

6 gânduri despre „11 artiști R&B pe care trebuie să-i asculți

 1. jwalker425

  Ooo…sa incep :)))
  Ven
  Taewan
  New Day
  Loki
  D.Meanor
  Joe Rhee
  Minje
  Rico
  Chancellor
  Babylon
  Yang Da il … 😀

  Hoody 😍😍😍 nu mai am rabdareee…astept albumul ala.. care e produs in proportie de 7-80% deci nu mai tr sa astept mult :)) Yooyoung 😭😭 nu mai e mult, nu? Cand iese din armata? 😭😭

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. jwalker425

    Te adoor!! Nu l stiam..Are o voce 😍😍 ce zici de Gigantune – Back? Sau IRoyal? Love=sex cu i11evn suna al naibii de bine..sa nu mai zic de ce a facut cu remix ul ala de la Ride Me a lui Jay 😍😍 ..Pretty Brown de la Brand New.. Oo, doamne ca mereu uit sa mentionez pe cineva :)))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s