Internauţii sunt convinşi că Jungkook și Yein se întâlnesc

jungkook,jeong-ye-in

Internauţii sunt convinşi că Jungkook din BTS și Yein din Lovelyz sunt într-o relaţie, deoarece aceştia purtau haine similare.

Nu e chiar necunoscut faptul că fanilor le place să-l cupleze pe Jungkook cu diferite membre ale trupelor feminine. Ultima candidată pentru a-i fi pereche prețiosului maknae este nimeni alta decât mezina de la Lovelyz, Yein.

Un internaut a postat pe o comunitate online cum că Jungkook și Yein ar putea fi într-o relaţie, aducând şi unele probe. În primul rând, a început accentuând faptul că cei doi idoli seamănă foarte mult.

Internautul a continuat postul marcând ţinuta lui Yein, care era îmbrăcată în haine similare cu o ilustrare de modă a tipului ideal de fată pentru Jungkook.

În continuare mai multe cazuri în care Jungkook și Yein purtau haine similare sau acelaşi model şi aceeaşi culoare.

Internautul a susținut că cei doi au fost văzuţi de multe ori cum îşi faceu schimb de priviri.

În general, alţi internauți nu par să fie de acord cu aceste speculaţii, făcând comentarii  precum, „Wow eşti foarte bun la găsit dovezi false”, „Ultima dată a fost Nayeon, Solbin, Jung Chae Yeon, iar acum Yein? nu mai scrie ficțiuni, păstrează-ţi imaginaţia pentru tine”, „de când copiatul vestimentar ar fi o dovadă de cuplu ? mă întreb ce idol feminin va fi mâine ” ş.a.

Ce părere aveţi despre această pereche?

Sursa: allkpop

Save

Save

4 gânduri despre „Internauţii sunt convinşi că Jungkook și Yein se întâlnesc

 1. Dana's

  Trebuie sa recunosc, nu imi place deloc, deloc, absolut deloc. Dar si el are dreptul la iubire(nici nu stiu cum sa spun exact), si daca e asa sau nu( eu sper ca nu) voi stange din dinti si voi accepta.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Ally

  Pozele astea sunt absurde😂o sa pun aceeasi intrebare ca internautii,cine e urmatoarea candidata la speculatii?Auzi daca seamana cumva si la trasaturi sunt un cuplu,am trait sa o aud si pe asta.

  Apreciază

  Răspunde
 3. mymede

  Cel mai amuzant aspect din toată povestea asta este faptul că JungKook are o teamă de fete, mai ceva ca teama mea de insecte :))
  Doar pentru că în Coreea se poartă des obiecte de cuplu nu înseamnă că toți cei care se întâmplă să poarte ceva similar sunt un cuplu. Oh, de-ar fi așa, deja sunt într-o relație cu vreo 3 de nu 5 idoli 🙂 :)))))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s