Taeyang din Big Bang vorbește despre T.O.P, colegii de trupă, Zico, inclusiv iubita sa, Min Hyo Rin!

Pe 16 august, Taeyang din Big Bang a susținut o conferință de presă cu privire la lansarea noului său album, ”White Night”. În timpul discuțiilor cu jurnaliștii, artistul a vorbit despre T.O.P și recentul lui scandal, despre cât de mult înseamnă Big Bang pentru el, despre colaborarea cu Zico din Block B, dar și despre iubita sa, Min Hyo Rin.

La întrebarea, dacă s-a întâlnit cu T.O.P în ultima vreme, Taeyang a răspuns: ”Cred că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru el este să fiu de partea lui. Trebuie să depășească o mulțime de lucruri și să reflecteze, așa că în loc să-l terorizez cu sfaturi, cred că cel mai bine ar fi pentru mine, ca coleg de trupă și prieten, să-l bucur cu un apel telefonic sau cu o vizită, ori de câte ori am posibilitatea”. Apoi, Taeyang a continuat, arătându-și afecțiunea pentru T.O.P: ”Încerc să fiu de partea lui, atunci când este nevoie. Îl ascult și vorbesc cu el despre aceasta, dar, de cele mai multe ori când ne întâlnim, vorbim despre ceva nesemnificativ, și nu despre lucruri serioase”.

De asemenea, artistul și-a exprimat afecțiunea și pentru restul colegilor de trupă, G-Dragon, Seungri și Daeseung”Suntem împreună de la o vârstă destul de fragedă, chiar și acum avem grijă unul de altul, suntem o familie, suntem prieteni. Desigur, muzica mea este influențată de tot ceea ce am făcut ca membru Big Bang. Big Bang – este punctul meu de pornire, sursa mea. Este imposibil să ignor acest lucru”. Apoi a adăugat: ”Muzica mea, dar și munca pe care o depun în calitate de membru Big Bang, sunt importante pentru mine, la fel pot spune și despre cariera mea muzicală ca artist solo. Există o mulțime de artiștii care lansează albume solo, dar pentru mine scopul primordial a fost de a avea o influență pozitivă asupra propriei mele muzici și asupra – Big Bang, ca grup. Faptul că albumul lui G-Dragon a primit o mulțime de feedback pozitiv din partea publicului, a devenit motivatia mea”.

Când a fost întrebat despre relația pe care o are cu actrița Min Hyorin, dar și despre influența acesteia asupra muzicii lui Taeyang, membrul Big Bang a spus: ”Este persoana pe care o iubesc, de aceea, la fel ca în cazul ”Eyes, Nose, Lips”, este imposibil să fie fără influența ei. Sincer să fiu, pe ea o iubesc cel mai mult de pe lumea asta, și din acest motiv sunt sigur – ea este sursa mea de inspirație”.

De asemenea, Taeyang a vorbit și despre colaborarea cu Zico din Block B: ”Îl cunosc personal pe Zico de pe vremea show-ului Show Me The Money 4, l-am cunoscut înainte, dar aceasta a fost prima mea experiență cu el. Lucrând la albumul meu, am ajuns la concluzia că unei melodii îi lipsește partea de rapp. Există o mulțime de rapperi, inclusiv la YG Entertainment, dar am fost de părerea că nu va fi rău, dacă Zico se va ocupa de asta. În momentul când i-am propus acest lucru, l-a acceptat cu mare drag, așa că ne-am bucurat de colaborare”.

Trebuie remarcat faptul că Zico este un mare fan a lui Taeyang, iar faptul că membrul Big Bang l-a contactat pentru a-i propune să colaboreze, probabil a fost ceva destul de frumos și de nedescris pentru rapper.

cr: bigbang.ru

3 gânduri despre „Taeyang din Big Bang vorbește despre T.O.P, colegii de trupă, Zico, inclusiv iubita sa, Min Hyo Rin!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s