Lansări de săptămâna trecută

https://pbs.twimg.com/media/DHMRLJwXoAA1M6X.jpg

Am ratat lunea trecută articolul cu lansări, ceea ce înseamnă că acum vom avea parte de o porție dublă de melodii coreene. Fără prea multă vorbărie, să începem.

Oguogu este un sub-unit al trupei Gugudan, iar clipul acesta mă face să mă simt vinovat când devorez înghețată.

 

Obișnuita melodie de restaurant, care nu poate să lipsească. Nu am făcut suficiente fapte bune nici săptămâna trecută!.. Juniel cu Last Carnival.

 

Blanc7 revine cu melodia Hello, o îmbunătățire față de melodia de debut.

 

Cealaltă piesă de la Sonamoo care mi-a plăcut a fost Cushion, pentru refrenul grozav. Această piesă îmi amintește de Someone Like U de la Dalshabet, care mi-a plăcut la fel de mult, ceea ce înseamnă, probabil, că și Friday Night va trece fără pic de succes pe la emisiunile muzicale din Coreea.

 

Nu știu ce zic Ignito și J-Tong, dar sunt de acord. Naisssss! Mai ales că titlul piesei e în ton cu eclipsa de azi.

 

Trupa April revi… ups! Trupa April este diferită de trupa April, pentru că April este o trupă de fete, iar April este o cu totul altă trupă de fete. De aceea nu e niciun pericol să confundăm această trupă April cu trupa April.

 

Nu.

 

Tot nu.

 

Baticul ăsta arăta stupid pe capul lui Tupac, când cânta el Changes, și tot stupid arată și pe capul lui C.Cle, cântând Seoul Funk – nicio schimbare în peste 20 de ani! Și sper să nu mai apară casete cu bandă magnetică prin videoclipuri, nimeni de pe lumea asta nu și le mai amintește!..

 

DIA revin cu două subgrupuri și cu două videoclipuri, pe care le puteți urmări în următoarele două linkuri.

 

Hihihii, Chaeyeon! Ah, Chaeyeon

 

Melodia de debut a trupei H.B.Y e aici. Brum-brum!

 

Nini cu melodia I like being alone (Îmi place să fiu singură – trad.). Caz fericit, pentru că nu văd cum ar putea fi melodia asta sufletul vreunei petreceri.

 

Băieții de la AlphaBAT revin cu piesa Get Your Love. E comic cuvântul ‘official’ plasat în coada titlului melodiei pe Youtube, arată ca un îndemn la căsătorie… da, doi băieți. 😀

 

Aici închei, cu speranța că săptămâna viitoare nu voi mai rata lista cu lansări și că vom avea parte de mai multe melodii care să-mi placă mie. Mu-ahahahah!

 

6 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută

   1. jwalker

    Gusturile difera, accept asta 😉 dar instinctul protector mi s a activat si el 😂😂 DMeanor are o voce buna..exista cover uri live in care oricine poate confirma asta .. trebuie sa aduc argumente ptr el, nu ma pot abtine 😁 lasand gluma..chiar a muncit mult pana sa ajunga sa lanseze aceste 2 single uri oficiale si ar merita ceva mai multa atentie .. parerea mea 😎

    Apreciază

    Răspunde
 1. Nobodyhome Moni

  Yaa !!! De ce sa nu mai apara casete prin videoclipuri ? Io mi le amintesc, nu ca ma laud dar am doua sertare pline 😏 nu mai stiu cu cine , da am ! De batic nu ma leg ca nu-i treaba mea dar melodia mi-a placut mult , la fel si Luna lui Ignito si-i zic da si la Dmeanor 😃 Brum-brumul celor de la H.B.Y seamana teribil cu al altora da nu-mi amintesc care (bap ,blockb , toppdogg …..introul mi-e super familiar) Cat despre restaurante si fete … nu ma bag ca nu ma pricep , dar am o rugaminte : April asta, care nu e trupa, e doar una bucata fata si canta doar despre caini si pisici, Ryu Numaistiucum …. poti sa o sari direct cand te mai impiedici de comeback-urile ei ? Please ! Iti faci si tie un bine nu doar noua 😇 Azi am avut limbarnita , e de la eclipsa ! Cu scuzele de rigoare si multumirile din suflet , va pup 💋 semnat Fana lui SomeSomiStan

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s