Cine e ‘cel mai subapreciat’ rapper ?

Vă aduceți aminte de articolul în care internauții au votat ‘ Cel mai supraapreciat rapper?’ ? De data aceasta, internauții au ales rapperul cel mai subapreciat, atenția acordată celor din top nu e considerată a se ridica la nivelul calităților.

Cu un total de  5333 de voturi, sondajul având loc în perioada 13.08- 19.08, internauții au decis:

 1.  Jay Park
 2. Superbee
 3. Outsider
 4. Loco
 5. Choiza
 6. Don Mills
 7. Ja Mezz
 8. Bizzy
 9. Rhyme-a
 10. Kid Milli

3 gânduri despre „Cine e ‘cel mai subapreciat’ rapper ?

  1. jwalker Autor post

   Ideea e ca tocmai fanii kpop internationali nu il apreciaza (mai mult decat cei din Coreea) 😁😁 am vazut si continui sa vad comentarii in care rapperul Jay e facut praf de ‘cunoscatori’ .. cand are un flow destul de impresionant..lejeritatea si swag ul lui sunt naturale.. n ai sa vezi vreun jwalker care sa urle sus si tare ca ar fi cel mai bun rapper din industrie ..dar ca e unul solid ce merita apreciat pentru tot ceea ce a facut ptr scena aceasta ..da !! Odata cu albumul Worldwide..rapperul Jay are acceptul si respectul ca ‘rapperul Jay Park’ din partea celor din scena.. dar unii nu ii acorda prea mult credit..credit ce l ar merita din plin !! Rapperul Jay a evoluat mult in ultima vreme..si unii nu prea vor sa recunoasca asta 😁😁 scrie mult mai lejer versuri acum.. punchline urile in coreeana au devenit ceva normal pentru el..

   .Jay chiar e o poveste de succes..de la idol la CEO ce are sub ‘aripa’ sa artisti talentati.. unii uita ca hip hop ul nu e doar rap.. iar Jay clar n a facut asta..cu toate acele ocazii in care a promovat artisti, dansatori, dj sau chiar si mentalitatea libera..ideea ca trebuie sa te exprimi dupa bunul plac ..fara sa fi ingradit ca artist ..

   Apreciat de 3 persoane

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s