Taeyang și Min Hyo Rin își fac albumul foto în Hawaii + oferă detalii despre nuntă

Presa coreeană anunță că  Taeyang din Big Bang și Min Hyo Rin  vor pleca în Hawaii în cursul acestei săptămâni.

Agențiile YG și Plum Entertainment au oferit un comunicat oficial comun în legătură cu detaliile nunții lui Min Hyo Rin și Taeyang din Big Bang.  Iată ce au spus:

„Data nunții lui Taeyang și a lui Min Hyo Rin a fost confirmată pentru 3 februarie. Ei se vor căsători la biserică, alături numai de familie, prieteni și cunoștințe apropiate. După, va urma recepția nunții, care va avea loc la Paradise City în Incheon, împreună cu apropiații lor.”

Cele două agenții au continuat: „Din cauza programelor personale, ei nu au planificat să meargă în luna de miere. Atât ceremonia de la biserică cât și petrecerea de la nuntă vor fi organizate în privat, deci vă rugăm să înțelegeți cu inimi deschise. De asemenea, vă rugăm să trimiteți felicitări numeroase și încurajări celor două staruri, care acum sunt pe cale de a avea un nou început în viețile lor. ” 

Taeyang și Min Hyo Rin s-au cunoscut prin intermediul MV-ului „1AM” al lui Taeyang din 2014 și au recunoscut că sunt într-o relație în 2015.

Până la ceremonia din 3 februarie, presa coreeană a anunțat că viitorii miri vor călători în această săptămână în Hawaii, pentru a face albumul foto de nuntă. Reprezentanții celor doi nu au confirmat însă știrea.

Surse: allkpop, soompi.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s