Yang Hyun Suk răspunde fanilor cu privire la Big Bang, Black Pink, iKON și WINNER

Yang Hyun Suk, fondatorul companiei YG Entertainment, s-a adresat personal problemelor și întrebărilor pe care le-au avut fanii despre artiștii YG.

Pe 25 mai, Yang Hyun Suk a oferit răspunsuri sincere la întrebările pe care fanii le-au avut despre lipsa trupei Big Bang, despre viitoarele melodii ale trupelor WINNER și iKON și despre revenirea trupei Black Pink.

În ceea ce privește întrebarea dacă este îngrijorat de dispariția trupei Big Bang pe măsură ce servesc în armată, Yang Hyun Suk a răspuns că hiatusul nu se simte prea lung pentru el, deoarece cei patru membri care sunt în prezent în armată, vor fi scutiți de serviciul militar până la sfârșitul anului 2019. Lăudând trupa, el a declarat: ,,Este dificil și rar ca un grup să rămână relevant timp de 10 ani, dar este și fără precedent pentru un grup să revină cu ceva nou în fiecare an și de a câștiga mai multă popularitate cu timpul, așa cum a făcut Big Bang„. El a încheiat împărtășindu-și speranțele pentru ca Big Bang să rămână cu fanii pentru o lungă perioadă de timp și să rămână un bun exemplu și model de urmat pentru următoarele generații de artiști.

Yang Hyun Suk a vorbit și despre posibilitatea unor noi melodii de la trupele WINNER și iKON pentru acest an. Ambele grupuri au avut un mare succes în 2018, cu piesele de titlu „Everyday” și „Love Scenario„, iar fanii lor sunt curioși să afle dacă grupurile se vor întoarce în curând. El a afirmat: ,,Deoarece ambele grupuri lucrează la melodii noi, în ciuda programelor aglomerate, cred că vom putea să împărtășim vesti bune la sfârșitul acestui an„.

În cele din urmă, Yang Hyun Suk a răspuns la întrebările pe care mulți fanii le-au avut despre revenirea mult așteptată a trupei Black Pink. A recunoscut că trupa a fost în hiatus pentru o lungă perioada de timp și ca următoarea lor lansare o să fie pe data de 15 iunie, revenire care o să includă un mini-album. El a mărit anticiparea pentru întoarcerea lor, declarând că el crede că a reușit să creeze un album cu o calitate care să reflecte cantitatea de timp care a fost investită în el. ,,Ne așteptăm ca Black Pink să poată lansa în mod consecvent noi melodii și să promoveze lansări noi începând cu luna iunie și până la sfârșitul acestui an„, a adăugat acesta.

Cu Yang Hyun Suk abordând câteva din principalele întrebări pe care le-au avut fanii, sperăm să vedem mai mult de la artiștii YG în 2018!

Sursă: Soompi

Un gând despre „Yang Hyun Suk răspunde fanilor cu privire la Big Bang, Black Pink, iKON și WINNER

Lasă un comentariu