Jo In Sung spune cum este să călătorești cu D.O. și Lee Kwang Soo

Jo In Sung a vorbit în cadrul emisiunii Radio Star despre bunii săi priteni D.O. din trupa EXO și Lee Kwang Soo!

Actorul a fost invitatul special din această săptămână al talk show-ului, iar gazdele au profitat de ocazie, încercând să scoată cât mai multe dezvăluiri de la acesta. Jo In Sung a povestit că odată s-a dus în vacanță cu prietenii săi D.O. și Lee Kwang Soo, care au apărut de asemenea în serialul lui din 2014 “It’s Okay, That’s Love.”

“Toți iubim să călătorim, iar gusturile noastre culinare sunt asemănătoare. Însă, avem și unele aspectele în care nu semănăm. Când sunt în vacanță, îmi place mult să mă plimb toată ziua. Dar Kyung Soo urăște să se plimbe”. Jo In Sung a continuat, spunând, “Lui D.O. îi place să facă rezervări la restaurante bune. El și Kwang Soo fac asta des și ies să mănânce.”

Yoon Jong Shin, una dintre gazdele show-ului, a adăugat ”Când călătotești în străinătate, sunt multe persoane care-l recunosc pe Kwang Soo.” Jo In Sung a răspuns la afirmația acestuia, zicându-i, ”Lee Kwang Soo este foarte popular la nivel internațional, în fiecare țară în care am fost, multe persoane l-au recunoscut. Plus, el poartă multe haine strălucitoare, colorate și care ies în evidență. E ca și cum spune că ‘Eu sunt Lee Kwang Soo.’ ”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s