„MAMA 2018” are o audiență mai mare comparativ cu ediția din 2017

Imagini pentru mama 2018

Se pare că festivitatea de premiere „MAMA 2018” sau altfel spus „Mnet Asian Music Awards” a avut o audiență mult mai mare în acest an, cel puțin asta demonstrează statisticile!

După cum știți deja, ceremonia de la Mnet s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile, 10, 12 și 14 decembrie. Primul spectacol a avut loc în Coreea de Sud, cel de-al doilea în Japonia, iar cel de-al treilea în Hong Kong. La evenimente au participat artiști precum BTS, Wanna One, TWICE, MONSTA X, Seventeen, IZ*ONE, GOT7, Sunmi, Chung Ha, MAMAMOO, Roy Kim, MOMOLAND și mulți alții.

Potrivit rapoartelor oferite de presa coreeană, ediția din acest an a premiilor a înregistrat un rating mai mare de vizualizări, comparativ cu ediția din 2017. Presa a raportat că spectacolele din anul trecut au înregistrat o audiență de aproximativ 190 de milioane de urmăriri, pe când cele din 2018 – peste 600 de milioane. De asemenea, s-a dezvăluit că vizualizările au fost adunat din 185 de țări diferite, inclusiv Statele Unite și regiunile din Sud-Estul Asiei, și nu includ urmăririle de pe Youtube, altfel ar fi un număr mult mai mare.

În plus, presa coreeană subliniază faptul că popularitatea globală a trupei BTS a influențat în mod pozitiv ratingurile ediției din acest an, iar acest lucru o demonstreză numărul uriaș de urmăriri obținut de festivitate de la fanii străini.

Pentru comparație: Spectacolul din Japonia 2017 a avut următoarele rating-uri: prima parte – 1,2% din vizualizări, a doua parte – 1,5%, iar a treia parte – 1,4%, pe când cel din Japonia din 2018 a înregistrat următoarele rezultate: prima parte – 1,3% din vizualizări, a doua parte – 1,5%, iar a treia parte – 1,7%. Ratingul a atins nivelul maxim de 2,2% din audiență atunci când BTS a primit premiul Daesang pentru „Worldwide Icon of the Year” și a ținut un discurs de mulțumire.

Ratigurile oficiale cu privire la audiența spectacolului din Hong Kong încă nu au fost afișate.

sursa

4 gânduri despre „„MAMA 2018” are o audiență mai mare comparativ cu ediția din 2017

 1. complexity 🌟🌞

  Anul ăsta Mnet a făcut o treabă bună, sperăm şi la anul să fie la fel doar sa asculte cerinţa fanilor iar cameramanii sa îşi facă treaba mult mai bine.. Din cauza lor am pierdut multe coregrafii importante şi noi făcute de trupe, în rest eu m-am bucurat de privit cele 3 zile de MAMA mai ales că trupele rokie au avut o zi a lor

  Apreciază

  Răspunde
 2. jwalker

  excelent . super .. minunat.. hai sa uitam ca l au hartuit pe Vinxen pe scena.. hai sa uitam ca l au jignit si tratat ca un om demn de dispret pentru ca da … nu am invatat nimic si inca tratam persoanele ce sufera de boli mintale ca ‘rebuturi umane’ … ce mai conteaza ca un pusti de 18 ani .. ce ar fi trebuit sa aiba parte de sprijin si nu judecata.. a fost tratat asa.. spectacolul a fost superb… asta conteaza.. nu i oppa? de ce ar trebui sa mi bat capul …

  Apreciază

  Răspunde
 3. Adi

  Cred ca multi s-au uitat si din curiozitate sa vada cum se descurcă mnet fara yg si sm, spre surprinderea mea s-au descurcat extrem de bine. Show-ul mi-a placut pentru ca a fost ceva nou, au fost trupe pe care eu nu le urmăresc in mod intens si m-au surprins plăcut. Celelalte agentii nu sunt de ignorat, asta am invatat de la mnet, care fiind pus într-o situație incomodă a ales bine si a lasat sa strălucească suflete proaspete.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s