MAMAMOO și BTOB confirmă apariția la festivitatea „2018 KPMA”

Reprezentanții premiilor „2018 KPMA” sau altfel spus „2018 Korea Popular Music Awards” au confirmat participarea următorilor artiști la eveniment.

Potrivit rapoartelor, BTOB și MAMAMOO au primit invitația de a lua parte la ceremonie, iar în cele din urmă ne vor bucura cu prezența. S-a dezvăluit că participarea celor două grupuri se datorează succesului obținut de acestea cu cele mai recente reveniri ale lor. Trupa de la CUBE Entertainemnt a avut o reîntoarcere surprinzătoare pe 12 noiembrie, lansând piesa Beautiful Pain”, iar cea de la RW Entertainment a avut un comeback pe 29 noiembrie cu Wind Flower”.

„2018 KPMA” este o festivitate de premiere organizată de către Asociația Coreeană pentru Cultura Recreativă, Drepturile de Autor, Cultura populară și Artă. La evenimentul din 20 decembrie, care va avea loc la KINTEX, Seul, vor fi premiați cei mai buni cântăreți din 2018.

Între timp, organizatorii premiilor au lansat informații cu privire la lista marilor nominalizări, cei curioși pot accesa acest link pentru a afla mai multe detalii.

surse: vk.com

Un gând despre „MAMAMOO și BTOB confirmă apariția la festivitatea „2018 KPMA”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s