Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin formează un cuplu!

Breaking: Lee Kwang Soo Confirmed To Be Dating Lee Sun Bin After Meeting On “Running Man”

Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin sunt oficial un cuplu!

Pe 31 decembrie, a fost dezvăluit că cele două staruri, care s-au întâlnit pentru prima dată la filmările emisiunii Running Man în septembrie 2016, sunt într-o relație de cinci luni.

Agenția artistului. King King by Starship, a confirmat știrile, declarând – Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin formează un cuplu de de cinci luni. După ce s-au întâlnit pe platourile ‘Running Man,’ cei doi au devenit iubiți și, în prezent, merg împreună la întâlnirile cu prietenii și cunoștințele, dezvăluindu-le că sunt împreună.’’

Când Lee Sun Bin a apărut în 2016 la emisiunea “Running Man,” actrița și-a exprimat interesul său față de Lee Kwang Soo, spunând, Modul lui de a tachina și certa mă face să cred că suntem potriviți.’ Lee Kwang Soo a fost copleșit de comentariul făcut și a glumit în acel episod zicând că s-a decis să se întălnească cu Lee Sun Bin și că se vor căsători în următoarea săptămână.

După ce au filmat episodul împreună, ambii actori au devenit treptat prieteni și, acum cinci luni în urmă, au dus lucrurile la următorul nivel, dezvoltând sentimente de iubire unul față de altul.

Chiar înainte ca presa să confirme relația dintre Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin, s-a spus că cei doi au fost deschiși față de relația lor, fiind afectuoși în fața prietenilor și cunoștințelor. De asemenea, fiecare a făcut cunoștință cu prietenii celebri ai celuilalt și merg împreună la tot felul de întâlniri și mese.

Felicitări noului cuplu!

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Lee Kwang Soo și Lee Sun Bin formează un cuplu!

  1. Pingback: [CCC] Kai şi Jennie sunt cuplul din 1/1 – K-pop Romania

Lasă un comentariu