Red Velvet confirmă participarea la premiile „Gaon Chart Music Awards”

Red Velvet este următorul grup k-pop care și-a confirmat participarea la festivitatea de premiere „Gaon Chart Music Awards”.

Reprezentanții clasamentului coreean GAON, care este echivalentului lui Billboard în Statele Unite și Oricon în Japonia, au anunțat existența celei de-a 8-a ediție a festivității de premiere „Gaon Chart Music Awards”. După ce au oferit informații cu privire la nominalizări, data desfășurării evenimentului și numele prezentatorilor, Nancy din MOMOLAND și Kim Jong Kook, aceștia au dezvăluit și numele primilor cântăreți care vor participa la eveniment!

Potrivit celor rapoartelor pe 3 ianuarie, Black Pink, HAON, iKON, TWICE, IZ*ONE, Stray Kids, THE BOYZ, MOMOLAND, Ben, Bolbbalgan4, (G)I-DLE, Seventeen, Lim Chang Jung și Punch sunt artiștii care și-au confirmat prezența la premiile „Gaon Chart Music Awards”, iar astăzi a devenit cunoscut faptul că trupa Red Velvet, de asemenea, va participa.

Anterior, s-a dezvăluit că premiile vor avea loc pe 23 ianuarie, cu o lună mai devreme decât de obicei. De asemenea, s-a dezvăluit că organizatorii au renunțat la voturile online, prin urmare, premiile vor fi acordate în mod corect, fără participarea fanilor.

„Gaon Chart Music Awards” premiază 12 cele mai bune melodii din fiecare an. Melodia care a reușit să adune cele mai bune vânzări digitale în luna în care a fost lansată, aceea este premiată. De asemenea, premiază cele mai bune 4 albume. Pentru fiecare trimestru din an se premiază câte un album. Albumul cu cele mai multe vânzări fizice primește trofeu.

surse: vk.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s