Concurenții Ji Jinseok și Bang Junhyuk părăsesc brusc „Under Ninieteen” + episodul final se va difuza live

“Under 19” Contestants Ji Jinseok And Bang Junhyuk Unexpectedly Leave Show

Ultimul episod al programului de supraviețuire „Under Nineteen” a venit cu anunțul brusc că doi dintre cei mai buni concurenți părăsesc competiția. 

În timpul episodului din 26 ianuarie, prezentatoarea Kim So Hyun a surprins concurenții făcând un anunț neașteptat la începutul ultimei runde de eliminări.

Actrița a spus: „Înainte să începem oficial să anunțăm poziția stagiarilor, trebuie să ne cerem scuze și să cerem înțelegerea voastră, a stagiarilor și a spectatorilor. Ceremonia de eliminarea de astăzi este una specială, întrucât va determina cei 19 stagiari ce vor merge în finala live.”

„Însă”, a continuat ea, „stagiarul Bang Junhyuk din echipa de rap a anunțat, prin intermediul agenției sale, că el plănuiește să părăsească programul. Așa cum el nu a participat în ultima competiție, s-a decis că el va pleca oficial din program. De asemenea, din motive de sănătate, stagiarul Ji Jinseok din echipa de vocal nu va fi în stare să continue să fie un participant la emisiunea „Under Nineteen”.”

Ji Jinseok a dezvăluit că suferă de o disfuncție articulară temporo-mandibulară, o stare dureroasă care afectează maxilarul. Din cauza durerii, la moment Jinseok întâmpină dificultăți până și pentru a vorbi. Într-un interviu separat, el a spus: „Îmi pare rău în fața colegilor mei de echipă, și îmi doresc să primesc tratament cât mai rapid, ca să îmi văd prietenii, colegii, pe toți, din nou.”

Să sperăm că Jinseok își va reveni rapid!

Între timp, a patra și ultima eliminare a dezvăluit cei 19 stagiari care se vor lupta în finală, care se va difuza live pe 9 februarie la ora coreeană 18:00. Lista concurenților, dar și pozițiile lor, o aveți mai jos:

 1. Jeon Doyum
 2. Jung Jinsung
 3. Wumuti
 4. Yoo Yongha
 5. Shin Yechan
 6. Kim Taewoo
 7. Kim Shihyun
 8. Lee Seunghwan
 9. Jeong Taekhyeon
 10. Park Sungwon
 11. Kim Junseo
 12. Lee Sangmin
 13. Suren
 14. Kim Youngwon
 15. Lee Yechan
 16. Song Byeonghee
 17. Park Si Young
 18. Lee Jongwon
 19. Bae Hyeonjun

sursa: 1, 2

3 gânduri despre „Concurenții Ji Jinseok și Bang Junhyuk părăsesc brusc „Under Ninieteen” + episodul final se va difuza live

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s