Coregraful Kasper spune care este dansatorul său favorit din trupa EXO

Acesta este idolul dansator favorit al celebrului coregraf Kasper, care a lucrat la mai multe coregrafii ale trupei EXO și cu alți idoli.

OK, poate din gif v-ați prins deja despre ce personaj este vorba (mai ales fanii EXO-L). Kasper este un coregraf extrem de apreciat în Coreea și peste hotare, care a lucrat cu cei mai renumiți ariști K-pop și nu numai, având la activ tot felul de colaborări, inclusiv cu 1miliondancestudio al lui Lia Kim, unde a fost și director etc.

Una din cele mai recente coregrafii compuse de el și care i-au înnebunit pe fani este „Love Shot‘ de la EXO.

De curând, acesta a ajuns să dea un interviu pentru cei de la SBS Australia și a vorbit despre coregrafiile și idolii cu care a lucrat. Dansatorul a povestit că, în pregătirea coregrafiilor K-pop, desenarea unor mișcări specifice poate lua de la patru zile până la o lună, repetând melodia și încercând cele mai bune mișcări de dans care îi apar natural în minte.

Întrebat care sunt artiștii K-pop solo cei mai talentați pe care i-a cunoscut, acesta a vorbit despre Kai din EXO, care este un idol model pentru alți idoli din K-pop, atunci când vine vorba de dans. El l-a descris astfel pe Kai: „Este un dansator grozav. Punctul lui principal este că este un dansator foarte echilibrat, cu dans contemporan dar și cu jazz. El este foarte talentat.”

Apoi a adăugat: „Pentru că am lucrat și multă vreme cu Lay, de când a intrat în EXO, apoi când a lansat albumul său solo, și până în prezent. Lay este foarte, foarte… pasional în ceea ce face. Nu văd acea pasiune în nimeni altcineva. El este… încă înfometat să învețe lucruri,  ca un stagiar. El întotdeauna vrea să facă mai multe, să învețe și să facă mai bine. Iar în decursul timpului evoluțiile sale s-au îmbunătățit și încă devine mai bun. „

Capture.PNG

Artistul a recunoscut că este prieten cu mulți idoli K-pop, considerând că este un lucru natural să fie apropiat de cei din lumea în care lucrează. Modest, acesta a povestit că, deși lumea crede că face lucruri deosebite cu idolii, în general ei se joacă în timpul liber, sau comandă mâncare, iar câteodată, merg în excursii în străinătate sau merg la snowboard. Puteți vedea interviul complet aici:

Deci, în recapitulare, dansatorul său favorit este Lay!

 

Sursa: sbs.com.au

15 gânduri despre „Coregraful Kasper spune care este dansatorul său favorit din trupa EXO

  1. Dumi

    Nota 100000 pentru gif-ul de la inceput!😆😍💗
    Asa-i Kai este foatre talentat! Dansul e viata lui😊 Iar despre Lay, intradevar munceste foarte mult pentru tot ceea ce face!❤❤❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s