Coregrafiile lansate în ultimul timp (8 – 27 iulie, partea I)

În decursul a trei săptămâni s-au adunat mai multe coregrafii, unele din ele probabil că deja le-ați văzut, dar altele la sigur au trecut pe alături. Dar acum le puteți vedea pe toate mai jos!

Regina evoluțiilor cu cele două coregrafii ale melodiilor lansate recent, Chung Ha cu „Snapping” și piesa de pe album „Chica”. Pentru „Snapping”, Kim Chung Ha este centrul ce poartă alb pe fundalul întunecat cu dansatori, dansând elegantă și plină de senzualitate. Coregrafia pentru „Chica” pare să fie mai mult o combinație ale mișcărilor de dans din melodiile precedente ale idolului. Urmăriți ambele coregrafii mai jos!

Trupa PENTAGON a revenit recent cu melodia de titlu „Humph!”, pentru care a dezvăluit deja și o coregrafie din sala de practică. Și mai mult ca sigur că începutul vă va aduce aminte de acea coregrafie de la Seventeen cu o sofa mare, pentru că se începe la fel. În plus, coregrafia este la fel de copilărească ca și melodia.

În continuare, artista Ailee prezintă coregrafia mai mult decât puternică și intrigantă a melodiei recente cu care a revenit, „Room Shaker”. Purtând ținute roz și colorate, Ailee se transformă într-o dansatoare feroce, reușind cu siguranță să vă facă să simțiți și voi ritmul vibrant al melodiei „Room Shaker”.

Ei bine, Ha Sung Woon din HOTSHOT nu a prezentat versiunea originală a coregrafiei pentru melodia „Blue”. Însă a prezentat versiunea oglindită a dansul pentru concursul de covere de la 1theK. Urmăriți mai jos coregrafia care pare să aibă doar mișcări mai lente, cu excepția unui refren cu mișcări mult prea energice pentru această căldură de vară:

Trupa de fete Saturday a reînceput promoțiile cu melodia „WiFi”, iar pentru asta ele au și lansat o „nouă” versiune a coregrafiei. „Nouă” – doar pentru că fetele au schimbat culoarea părului poate? Că figurile sunt aceleași. Oricum, melodia prinde foarte bine și acum, fiind plină de energie pozitivă. Priviți coregrafia nouă mai jos!

Probabil știu că trebuie să se distreze și ei un pic lucrând și, pe lângă coregrafia „oficială” din sala de practică pentru melodia „Dream Play”, LIMITLESS a mai postat o versiune, filmată de mai multe ori, în diferite ținute, cu muuulte efecte video care m-a ținut fără să vreau până la sfârșitul videoclipului…

Artista solo SoRi a lansat o nouă melodie numită „I Am Not Alone”, în colaborare cu Folded Dragons, știind foarte bine că acesta poate fi ultima ei revenire ca solistă. Iar coregrafia pe care a publicat-o este o coregrafie impresionantă în stil modern, dezvăluind liniile corpului ei într-un mod plăcut și ademenitor.

Grupul feminin Wish Girls a adunat mai mulți fani indonezieni după ce a adus 2 modele din Indonezia în videoclipul lor pentru single-ul de vară „Yours Is Mine”. Pentru melodia de vară, agenția fetelor a decis să creeze și un concurs de covere dans și vocal, iar piesa în sine este foarte atractivă și drăguță. Coregrafia nu are atât de multe datalii, dar este destul de completă:

Dar fiindcă au trecut 3 săptămâni de la ultimul articol cu coregrafii, astăzi vor fi două părți. Vă rog să reveniți în scurt timp! (Și să ascultați piesa de la Wish Girls)

Un gând despre „Coregrafiile lansate în ultimul timp (8 – 27 iulie, partea I)

  1. Pingback: Coregrafiile lansate în ultima perioadă (8 – 27 iulie, partea II) – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s