A fost dezvăluită identitatea iubitului lui Hyerim (ex- Wonder Girls)

S-au dezvăluit mai multe detalii despre iubitul lui Hyerim, fosta membră Wonder Girls!

Anterior, noua agenție a artistei, rrr Entertainment (fondată de fosta sa colega de trupă, Yubin), a dezvăuit că Hyerim se află într-o relație de 7 ani. Totodată, a mai fost confirmată și apariția celor doi în emisiunea ”Real Love Story” de pe MBC, unde vom descoperi povestea lor de dragoste.

La puțin timp după împărtășirea veștilor, Hyerim a postat pe Instagram o scrisoare de mână, adresată fanilor:

Bună tuturor, sunt Hyerim!

Cum mai sunteți azi? Poate că astăzi este doar o zi obișnuită, dar cu siguranță e una specială pentru mine. Am niște vești pe care aș vrea să le împărtășesc.

În primul rând, vreau să vă dezvălui că există cineva special cu care ma întâlnesc și, datorită celor de la MBC, cuplului nostru i-a fost oferită oportunitatea de a se alătura unui program numit ‘Don’t Be Jealous’. Se simte ireal, dar totuși sunt recunoscătoare pentru asta.

În al doilea rând, aș vrea să anunț că am semnat un contract cu rrr Entertainment. Nu aș putea fi mai încântată să lucrez cu buna mea prietenă și CEO, Yubin.

Nu am intenționat să vă sperii sau surprind, dar am vrut să fiu prima care dezvăluie aceste știri fanilor mei. Promit să nu vă dezamăgesc. Vă rog să îmi așteptați viitoarele activități! Voi fi mereu mezina cea fericită, Hyerim.

Mulțumesc și să aveți o zi minunată!

View this post on Instagram

🙈

A post shared by 우혜림 (@wg_lim) on

Yubin a lăsat un comentariu încurajator sub postarea fostei sale colege, spunând: ”Voi fi mereu alături de tine.

A fost ulterior dezvăluită și identitatea iubitului lui Hyerim, acesta fiind Shin Min Chul, un campion la taekwondo, care este cu 6 ani mai mare decât artista. Acesta este directorul unei echipe de top de taekwondo, cunoscută sub numele de ”Mirme Taekwondo”. A fost numit unul dintre practicanții de taekwondo de top ai Coreei și de asemenea membru activ al echipei de demonstrații naționale de taekwondo, primind diverse premii în competițiile demonstrative de arte marțiale. Cei doi s-au întâlnit prin intermediul unei cunoștințe, urmând să aibă o frumoasă relație care durează de șapte ani.

Pe internet au apărut recent și fotografii ce înfățișează cuplul la o întâlnire adorabilă la o cafenea.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s