5 actrițe și actori coreeni care au fost criticați urât din motive ridicole!

Celebritățile coreene par a fi criticate de către internauți din multe motive ridicole, precum o mulțime de idoli k-pop și actori sunt în continuu criticați pentru simple aspecte pe care le fac, spun sau arată.

Mai jos este o listă cu 5 actrițe și actori coreeni care au fost criticați fără milă din cele mai ridicole motive!

1. Han So Hee

Han So Hee a fost criticată de internauți pentru fotografiile sale din trecut, unde o arătau pe aceasta având tatuaje și fumând.

Controversa a ajuns chiar și până în punctul în care o prietenă de-a actriței a rupt tăcerea și a criticat societatea din Coreea de Sud pentru părerile lor sexiste despre tatuaje și fumat.

2. Kang Dong Won

Aspectul vizual al lui Kang Dong Won a fost mereu ceva de remarcat de-a lungul întregii sale cariere. Cu toate acestea, a fost criticat de unii internați în timpul unei conferințe de presă pentru filmul ”Peninsula”. Aceștia l-au criticat pentru moda sa „de vârstă mijlocie” și pentru fața lui care ”nu arăta la fel de frumos ca înainte”.

Actorul a auzit criticile despre el și a decis să dea un răspuns respectuos: ”În ziua aceea aveam fața umflată și nici nu mă simțeam grozav. Acum că sunt mai în vârstă, am zile mai bune și zile mai rele”.

3. Jang Geun Suk

Jang Geun Suk - 장근석 - Rakuten Viki

Jang Geun Suk a fost cândva criticat de media și de internauți, deoarece părea că a câștigat în greutate. De asemenea, l-au criticat pentru că nu are grijă de silueta sa și pentru „aspectul său schimbat”.

4. Gong Hyo Jin

Gong Hyo Jin a postat odată o fotografie de la fimările dramei ”When The Camellia Blooms” alături de Kang Ha Neul, cu descrierea: ”Yum. Mulțumim, Yewon”.

Aceasta a primit un comentariu jignitor de la un internaut: „Dulcele Ha Neul și urâta de Hyo Jin”. Actrița i-a răspuns înapoi cu un simplu: ”Scuze”.

5. Lee Ro Eun

Lee Ro Eun (3 ani) este un copil mic actor, care a jucat rolul unei fetițe de 2 ani în drama ”The World of the Married”.

Unii internauți au criticat-o și au lăsat comentarii răutăcioase la adresa ei pentru că au considerat-o mult prea mare pentru rol (deși avea 2 ani când au început filmările dramei). S-a ajuns chiar în punctul în care familia lui Lee Ro Eun a trebuit să ceară internauților să o lase în pace.

Un membru a familiei a declarat: ”Ce a făcut un copil mic pentru a merita acest lucru? Au filmat-o fără să știe nimic. Vă rugăm să ștergeți comentariile dure. Sper să o susțineți încă puțin, pentru a reuși să termine cu bine de filmat partea ei în dramă”, referindu-se la faptul că dacă internauții continuau să o critice, scenaristul ar fi schimbat copilul din acest rol.

Ce părere aveți? Care motiv vi s-a părut cel mai ridicol?

Sursa

Un gând despre „5 actrițe și actori coreeni care au fost criticați urât din motive ridicole!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s