Haena din ANS insinuează în continuare că este hărțuită și agresată

Postările recente ale membrei ANS, Haena, de pe Instagram îi îngrijorează pe internauți.

Pe o comunitate online, un internaut a adunat seria de postări făcute de Haena din trupa novice ANS. Aceasta a postat pe Instagram o serie de imagini goale, iar la descriere, aceasta a insinuat că este hărțuită.

Într-o postare făcută pe 14 august, aceasta a scris:

„Nu mai pot. Viața mea este distrusă și sunt obosită de moarte, dar chiar și așa, nu voiam să rănesc pe nimeni până la sfârșit. Îmi părea rău pentru toți oamenii care susțineau pe cineva ca mine, ce nu are nimic deosebit, așa că voiam să rabd, chiar dacă mă simțeam obosită și singură. Era chiar așa de greu să spuneți că vă pare rău? Până acum, nu am primit nici măcar o scuză, dar nu credeți că ați exagerat?

Mă întreb dacă sunteți oameni măcar. Nici mie nu îmi e frică de nimic, chiar dacă aș renaște după moarte. Nu voiam să rănesc pe nimeni, dar nu mai pot suporta și fără a spune un cuvânt, voi renunța – va înțelege cineva? Tot ce am pierdut până acum a fost pentru că trebuia să mă țin pe picioare – pentru că eram disperată. Știu sentimentul ăla. Nu voiam să stric totul.”

Aceasta a continuat: „Dacă voi muri în liniște, nimeni nu va ști motivul, însă dacă, cel puțin, ați fi oameni, atunci nu v-ar părea rău? Nu voiam să mă mai trezesc, însă după ce am făcut-o, sunt și mai speriată. Spuneți că mă prefac doar pentru că nu am dovezi? Nu am scos un cuvânt, indiferent de ce am auzit, nu pentru că eram proastă. Era ultimul meu gest de înțelegere, așa că gândiți-vă bine. Dacă sunt niște scuze sincere, nu v-aș ierta, însă aș ține totul în mine și aș merge mai departe.”

Cu toate că nu au fost afișate alte detalii, internauții s-au arătat îngrijorați pentru idol. În alte postări a fost dezvăluit că aceasta era tratată la spital fără cunoștința colegelor de trupă și că nu putea să facă prea multe, din moment ce e minoră.

Haena a menționat că din cauza „lor” continuă să sufere de anxietate și că nu poate vorbi despre situația ei dificilă din familie.

„De ce am încercat să mor în tot acest timp, sărind de pe clădiri, folosind un cuțit, înghițind pastile și fiind dusă la spital? Spuneți că mă prefac a fi slabă”?, a scris ea. Se mai bănuiește că Haena a plecat din trupă, a dat unfollow contului de Instagram al companiei și s-a mutat din apartamentul comun.

ANS e o trupă de fete ce a debutat cu „Boom Boom” în septembrie 2019.

Ce spuneți?

sursă

2 gânduri despre „Haena din ANS insinuează în continuare că este hărțuită și agresată

  1. Pingback: 7 din 8 membre ANS cer anularea contractului cu agenția + răspunsul ANS Entertainment | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Bian, fostă membră ANS, se pregătește să debuteze cu MAJORS în martie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s