Jimin a suferit dureri musculare în timpul coregrafiei sale solo din cadrul videoclipului piesei „Black Swan ”

BTS Jimin from Black Swan video

Big Hit Entertainment a lansat pe canalul de YouTube al grupului BTS un nou videoclip în care este ilustrată prestația solo de la „Black Swan ” a lui Jimin.

Big Hit Entertainment a încântat recent fanii cu momente din culise ale videoclipului muzical „Black Swan ”. Cu câteva zile în urmă am putut afla detalii referitoarele la umbrele din fundalul videoclipului, i-am văzut pe RM și V transformând scena în propria lor dramă în timpul filmărilor. Acum, printr-o nouă apariție Bangtan Bomb, ARMY pot arunca o privire mai atentă la solo-ul lui Jimin. Noul videoclip dezvăluie cantitatea de efort și energie pe care artistul a pus-o în evoluție.  

Videoclipul începe cu Jimin, îmbrăcat în alb, stând sub lumina reflectoarelor și interpretându-și numărul solo, urmând mai apoi să se schimbe în ansamblul său negru și să urce iarăși pe scenă. În timp ce i-a lăsat fără cuvinte pe fani cu interpretarea sa impecabilă, inimile tuturor s-au strâns în momentul în care artistul s-a așezat extenuat pe podea. Toată echipa s-a apropiat de el iar Jimin a recunoscut că durerea musculară din zona spatelui a revenit. Cu toate acestea artistul a dorit să se asigure că dansul său este perfect și a cerut regizorului să facă încă o dublă.

Urmăriți coregrafia mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s