Un internaut din China susține că dovezile împotriva lui Chanyeol din EXO sunt fabricate

Internautul dorește să ne demonstreze că dovezile presupusei iubite a lui Chanyeol sunt fabricate!

Un internaut din China a încercat pe Weibo să demonteze acuzațiile făcute împotriva membrului EXO. Anterior, pe o comunitate online, a apărut o postare în care Chanyeol era acuzat că și-a înșelat fosta iubita timp de trei ani.

Internautul prima dată a atașat peste o poză cu Chanyeol din studioul său, fotografia care a fost dezvăluită drept dovadă a relației.

Chiar dacă microfonul din mână sa a fost digital editat și înlocuit cu un buchet cu flori, unghiul și expresia facială a idolului au rămas la fel.

Internautul de asemenea a identificat 4 puncte cheie pentru a infirma postarea.

1) Reflexia nu se potrivește

Mesajul de pe tort, care este “dating for 790 days”, nu se reflectă, dar logo-ul de pe fesul lui Chanyeol se oglindește.

Acest lucru dovedește în continuare că e fotografie diferită, făcută de un fan, în care membrul EXO poartă fesul, dar cu logo-ul reflectat corect.

2) Inexistența tatuajelor de pe brațul lui Chanyeol

Chanyeol are două tatuaje vizibile. Primul este L-1485 și se află în zona încheieturii a mâinii și al doilea, care este mai mare, se află pe brațul acestuia. Niciunul dintre aceste tatuaje nu este prezent în fotografiile dezvăluite ca dovadă.

Pentru a face o comparație, mai jos este o poză cu artistul în casă, purtând același tricou negru, unde se văd destul de bine tatuajele.

3) Postarea originală a fost ștearsă

Chiar dacă postarea a fost repostată în mod repetat pe mai multe comunități online, postările originale de pe Pann și Yeogael au fost ambele șterse. Internauții susțin că este un semn de vină sau frică.

4) În fotografie nu pare că ține o fată

Una dintre pozele dezvăluite drept dovadă ridică multe suspiciuni din prisma locului unde își ține Chanyeol mână. Internauții susțin că e puțin probabil ca Chanyeol să țină așa gâtul unei fete și că de fapt el ține o chitară. Chiar se vede și un vârf.

Ceea ce este și mai alarmant e faptul că multe dintre aceste poze dovadă sunt de fapt fotografii personale. Totodată, fanii suspectează că telefonul lui sau conturile private ar putea fi spart/sparte.

Sursa: koreaboo

 

3 gânduri despre „Un internaut din China susține că dovezile împotriva lui Chanyeol din EXO sunt fabricate

  1. Anamaria

    Nu imi vine sa cred cat de departe pot merge „fanii” coreeni doar pentru a distruge viata cuiva, chiar imi pare rau pentru toti idolii implicati in astfel de scandaluri, inteleg ca gelozia este mare insa daca vor decide sa aiba o relatie o vor pastra secret pentru siguranta la fel cum a procedat si chen, nu e nimic gresit in asta sunt si ei oameni au si ei nevoie de afectiune si iubire, dar sa inventezi asa ceva pentru al ruina…imaginativa sa fi stiut toata lumea de relatia lui chen astfel de persoane ar fi ruinato intr-o clipa

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s