Reporterul Kim Yong Ho susține că Seungri a mobilizat gangsteri pentru a amenința un angajat de la JYP

Seungri e din nou în centrul atenției pentru că s-a dezvăluit că s-a folosit de gangsteri pentru amenințarea unui angajat de la JYP Entertainment.

Reporterul Kim Yong Ho a afirmat recent pe canalul său de YouTube – „Garo Sero Institute”, că fostul membru Big Bang, Seungri, a chemat o bandă de gangsteri ca să amenințe un angajat al companiei JYP.

Pe 14 ianuarie, s-a făcut cunoscut faptul că fostul idol a fost pus sub acuzare pentru că ar fi mobilizat gangsteri într-o dispută dintr-un bar. La o zi după, a fost postat pe un canal de YouTube un clip intitulat „Micuțul Seungri din Big Bang s-a folosit de gangsteri ca să amenințe pe cineva de la JYP”. În videoclip, Kim Yong Ho susține că s-a întâlnit personal cu angajatul JYP și a spus: „A fost o petrecere în ziua incidentului. Mulți oameni faimoși din industrie au mers acolo. Acest angajat a intrat accidental în camera lui Seungri.”

El a continuat: „Potrivit lui Yang Hyun Suk, Seungri aproape a fost agresat de acel angajat JYP. Se pare că acest tip era un bărbat înalt și bine-făcut și l-a batjocorit pe Seungri pentru că e mic. Apoi acesta s-a enervat și a chemat imediat banda”. El a adăugat: „YG și JYP sunt mari companii de divertisment. Pe atunci J.Y. Park erau în relații bune cu Yang Hyun Suk, așa că J.Y. Park și-a concediat angajatul”.

Între timp, Seungri se confruntă cu nouă acuzații grave împotriva sa, printre care: jocuri de noroc în străinătate, prostituție, delapidare etc.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s