Top 5 actori coreeni care primesc peste 100 de milioane de woni pe episod

Exista o frază pe care coreenii o folosesc frecvent și aceea e: „cel mai inutil lucru e să-ți faci griji cu privire la modul de trai al vedetelor”. Această frază probabil vine de la faptul că vedetele câștigă o sumă impresionantă de bani prin diversele apariții la TV.

Majoritatea actorilor coreeni sunt plătiți pe episod în fiecare dramă jucată, iar de curând, Korean Actors and Broadcasting Worker’s Union și cele trei mari companii de radiodifuziune din țară au dezvăluit o mică listă cu cei mai bine plătiți actori din industrie.

Iar datorită valului de k-drame difuzate și în străinătate, prețul apariției în drame a crescut destul de mult. În continuare, aveți top 5 actori cei mai bine plătiți pe episod.

5. Lee Jong Suk 

Una dintre cele mai bine plătite drame a lui Lee Jong Suk este ‘While You Were Sleeping‘ din 2017. Acesta a primit între 120 ~ 130 de milioane de woni (aproximativ 109.515 ~ 118.668 de dolari) pe episod.

4. Lee Seung Gi 

Actorul a jucat în drama ‘Vagabond‘ în 2019 și a luat pe episod între 120 ~ 130 de milioane de woni.

3. Lee Byung Hun 

Lee Byung Hyun a primit pentru drama istorică ‘Mr. Sunshine‘ din anul 2018 – 150 de milioane de woni (136,886 de dolari) pe episod.

2. Song Joong Ki 

Ultima drama în care a jucat a fost ‘Arthdal Chronicles‘ din 2019. Actorul a cerut 180 milioane de woni (164,232 de USD) pe episod.

1. Bae Yong Joon 

Deși în prezent acesta s-a retras din lumea cinematografică, rămâne cel mai bine plătit actor din industrie cu drama istorică ‘The Legend‘ din anul 2007: 250 milioane de woni (aproximativ 228,100 de dolari) pe episod.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s