Wonho este ales ca idolul care arată cel mai bine în Hanbok

Fanii au votat pe o aplicație sud coreeană idolul care arată cel mai bine îmbrăcat în costumul tradițional „Hanbok”.

Aplicația de vot online K-pop IDOL CHAMP a deschis un sondaj în care le cerea fanilor să voteze idolul a cărui imagine se potrivește pefect cu un look de tip Hanbok, costumul tradițional din Coreea. Fanii au putut vota începând din 24 decembrie, timp de două săptămâni, și au fost exprimate mii de voturi în acest interval, aplicația fiind extrem de populară.

Wonho s-a clasat pe locul 1 cu 33,94% din voturi. din BTS s-a clasat pe locul 2 cu 26,11% din vuturile totale. În top 5, au mai fost San din ATEEZWoojin din AB6IX și Yuhyeon din Dreamcatcher.

Idolii care poart[ Hanbok sunt foarte iubiți în general. Wonho este unul dintre cei care a promovat de multe ori portul tradițional coreean și fanii cred că stilul i se și potrivește cel mai bine. Wonho are un aspect vizual drăguț, dar fierbinte, care îl face să arate perfect în Hanbok. La ultima sărbătoare Chuseok (Coreea de Sud), acesta a încărcat selfie-uri  îmbrăcat în Hanbok pe  contul său deTwitter, postare care a devenit rapid un subiect fierbinte în rândul fanilor.

Mai mult, Wonho și-a îmbrăcat dansatorii în costume tradiționale și a dansat coregrafia melodiei de debut „Open Mind” cu hanbok, zâmbind adorabil și jucându-se în timp ce executa la perfecție pașii dansului seducător, reinterpretat:

 

 

Sursa: kstarlive

2 gânduri despre „Wonho este ales ca idolul care arată cel mai bine în Hanbok

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s