V surprinde fanii cu 7 poze după ce unul din ei a cerut poze speciale cu membrii BTS

V din trupa BTS a postat mai multe poze speciale, la cererea unui fan super norocos!Idolul a îndeplinit o dorință a unui fan ARMY fără niciun avertisment! Un fan ARMY a scris pe Weverse cerându-le celorlalți fani BTS ceva unic, și anume a vrut poze care au 70 fundal și doar 30 la sută persoana din fotografie, ca să poată obține bilete în primul rând la concertul BTS: „Cine de aici are astfel de imagini (din călătoriile lor sau aproape orice, cu 70% background și 30% persoană), ați putea să mi le împărtășiți? #Ajutați_Mă_Să_Am_Noroc_Să_Obțin_Un_Loc_În_Față_La_Concertele_BTS”, a scris fanul. Acesta a împărtășit o imagine cu Taehyung ca referință. Nimeni nu se aștepta ca membrul BTS să reacționeze la postarea respectivă!

V a postat fotografii cu membrii BTS, inclusiv el însuși, făcute în diferite locații. Colecția selectată personal de idol a fost împărtășită cu legenda „ARMY care a spus ceva despre primul rând la concertele BTS …? Iată fundalul tău de 70% cu 30% imagini de persoană”. Asta nu a fost tot, V a găsit și postarea fanului și a comentat sub ea: „Am încărcat câteva”, adăugând un emoji cu degetul mare în sus.

Fanul și-a actualizat postarea și i-a mulțumit lui TaeTae pentru fotografiile frumoase. „+ Ce… Visez acum? Uau, sunt atât de recunoscător pentru că i-am invidiat întotdeauna pe acei ARMY care au primit comentarii de la membri, dar asta! (Plânge)”.

Vă invităm să admirați fotografiile inedite ale membrilor BTS puțin mai jos:

 

Sursa

 

 

 

3 gânduri despre „V surprinde fanii cu 7 poze după ce unul din ei a cerut poze speciale cu membrii BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s