„River Where the Moon Rises” lansează noi teasere pline de suspans cu Ji Soo și Kim So Hyun

Kim So Hyun And Ji Soo Share Heart-Racing Moment In “River Where The Moon Rises”

K-drama „River Where the Moon Rises” ține spectatorii cu inimile la gură după ce a lansat noi teasere incitante cu protagoniștii Ji Soo și Kim So Hyun și Kang Ha Neul.
 „River Where the Moon Rises” este o reinterpretare a unei povești populare despre prințesa Pyeong-kang (interpretată de Kim So Hyun) care visează să devină regina absolută și On Dal (interpretat de Ji Soo), de care prințesa se folosește, omul dispus să facă orice sacrificiu nesăbuit pentru a o ajuta pe aceasta.

Noile fotografii lansate descriu o întâlnire asemănătoare unui accident între Pyeonggang și On Dal. Pyeonggang pare uluită și tulburată de ceva, în timp ce On Dal zâmbește jucăuș cu ochi strălucitori care par să ascundă ceva.

Apoi, dintr-un motiv necunoscut, Pyeonggang cade peste On Dal. Fețele lor sunt la distanță de câțiva centimetri și amândoi îngheață de la șoc. Atmosfera jucăușă a dispărut, iar On Dal o privește alarmat. Fanii dramei sunt nerăbdători să afle mai multe despre acest moment plin de tensiune al cuplului.

Echipa de producție i-a lăudat pe actori, spunând: „Kim So Hyun și Ji Soo dau dovadă de o chimie uimitoare dând viață lui Pyeonggang și On Dal din Goguryeo. Armonia perfectă creată de cei doi tineri actori incită chiar și echipa de pe platourile de filmare. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare să vedeți cum vor descrie dragostea dintre Pyeonggang și On Dal, care se va împleti cu numeroase evenimente. ”

Din ceea ce se poate vedea și în primul teaser MV de mai jos, cei doi protagoniști pare să se întâlnească în timp ce prințesa interpretată de Kim So Hyun își ascunde identitatea. Iar dacă veți urmări pînă la capăt, îl veți descoperi și pe Kang Ha Neul, în rol de lider militar misterios și atrăgător. 

 

Serialul va avea premiera în 15 februarie.

Surse: hancinema, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s