K-drama „Dear.M” lansează noi fotografii cu Park Hye Soo + teaser video

„Dear.M” este un serial romantic care conectează drama digitală „Love Playlist” cu serialele tv.  În rolurile principale joacă Jaehyun din NCT și Park Hye Soo.

„Dear.M”, care are premiera pe 26 februarie, este o dramă romantică în căutarea lui M, autorul unui articol care dă peste cap Universitatea Seo-yeon, serialul fiind conectat la povestea din drama web  „Love Playlist”.

Park Hye Soo o interpretează pe Ma Joo-ah. Este o studentă în anul 2 a Universității Seo-yeon și are o fire îndrăzneață și veselă. Este genul de personalitate transparentă, care nu își poate ascunde emoțiile și, prin urmare, ea este  ținta lui Cha Min-ho (Jaehyun), cel mai bun prieten al ei de 12 ani.  În primul teaser video vedem prietenia celor doi și puțin din personajele și viața agitată din campus.

În fotografiile lansate pe data de 21 ianuarie, Park Hye Soo arată puțin aeriană. Ea este însă veselă și plină de energie.

Echipa de producția a spus: „Ma Joo-ah este ca vitamina. Personalitatea distinctă a actriței și actoria ei consistentă completează personajul”. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s