“The Uncanny Counter” se termină cu cel mai rating din istoria OCN + noua dramă de pe TV Chosun stabilește un nou record

El final de “The Uncanny Counter” logra las calificaciones más altas en la historia de OCN + “Love (Ft. Marriage And Divorce)” establece un nuevo récord en TV Chosun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Două drame au scris istorie aseară!

Pe 24 ianuarie, ultimul episodul din „The Uncanny Counter” de pe OCN a obținut cel mai mare rating de până acum. Potrivit portalului Nielsen Korea, finalul dramei a obținut un rating la nivel național de 11,0%.

Noua dramă de pe postul TV Chosun, “Love (ft. Marriage and Divorce)” a stabilit un nou record din toată istoria postului. Al doilea episod al dramei a obținut un rating de audiență de 7,2%.

Între timp, drama „Mr. Queen” de pe tvN, a înregistrat un nou rating de audiență. Episodul 14 al dramei istorice a avut un rezultat la nivel național de 13,6%, iar în capitală a ajuns la 15,2%.

Iar, “Homemade Love Story” de pe KBS 2TV și-a continuat domnia ca cea mai vizionată dramă de duminică seara. Aceasta a stabilit un rating de 29,9% și 32,5% pentru cele două părți ale sale.

Felicitări!

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s