Jessi și HyunA explică de ce au ales să poarte pantaloni foarte scurți, după controversa iscată

Jessi și HyunA au vorbit despre cea mai recentă controversă în care au fost implicate.

Pe 28 ianuarie, HyunA a fost invitată în noua ediția a emisiunii „Showterview” de pe canalul de Youtube, „Mobidic”, pentru a-și promova noul album, „I’m Not Cool” și a oferit un interviu alături de colega sa de agenție, Jessi.

Co-prezentatorul și realizatorul TV al canalului SBS, Cho Jung Sik, a prezentat secțiunea „Trouble Maker Interview” și le-a întrebat pe cele două despre pozele care recent au aprins spiritele printre internauții din Coreea de Sud: „Zilele acestea, voi două ați fost subiectul principal de discuție.”

Văzând fotografia, Jessi a răspuns prima: „Sunt sigură că în acea zi Psy a avut o durere de cap teribilă din cauza asta. Eram în drum spre o țară unde era foarte cald. Totul a fost bine până în momentul în care m-am întors și am făcut cu mâna. Mi se ridicase tricoul prea tare.”

Apoi a adăugat: „Care este diferența dintre un costum de baie și asta? Sunt liberă să fac ceea ce vreau. Explicasem ziua următoare ca aveam pantaloni pe mine atunci.

Când i-a venit rândul, HyunA a vorbit și ea despre subiect: „Poza e de la un festival. Port mereu pantaloni pe dedesubt, oriunde aș merge. Dacă nu am pantaloni pe mine și ar bate vântul nu aș putea să am grijă de rochie.”

Nu prea realizez ce se întâmplă pe scenă deoarece mă străduiesc să dau tot ce am mai bun în acele momente, însă cred că poza asta este prea mult; ce mă fac acum?” a spus artista făcându-i pe ceilalți să râdă.

Sursa

5 gânduri despre „Jessi și HyunA explică de ce au ales să poarte pantaloni foarte scurți, după controversa iscată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s