Minzy spune că o melodie celebră de la BLACKPINK era inițial destinată trupei 2NE1

Minzy a dezvăluit că una dintre melodiile populare de la BLACKPINK era inițial pentru 2NE1.

Minzy a apărut ca oaspete la emisiunea radio ‘Park Myung Soo’s Radio Show’ de pe KBS Cool FM pe 1 februarie. În acea zi, ea a împărtășit telespectatorilor diverse lucruri din viața ei.

La un moment dat, idolul a atras atenția ascultătorilor când a dezvăluit că „As If It’s Your Last” de la BLACKPINK a fost o melodie pentru 2NE1. Ea a declarat: „Această melodie a fost un demo pentru trupa noastră. Ne pregăteam să o înregistrăm, dar apoi am decis să nu facem asta pentru că erau alte melodii mai bune.”

Minzy a mai spus că piesa le-a fost propusă atunci când grupul pregătea albumul „Come Back Home” (2014). Ea a adăugat, de asemenea, că piesa ei preferată de pe un album marca 2NE1 este „I’m the Best”.

Între timp, artista solo a fost ocupată cu diverse activități individuale, iar recent și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegele sale din 2NE1.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Minzy spune că o melodie celebră de la BLACKPINK era inițial destinată trupei 2NE1

  1. hyunamyou

    Se stia deja de cand a iesit. Piesa a mai trecut prin schimbari de-a lungul timpului, dar varianta finala oricum nu s-ar fi potrivit pentru 2ne1, nici nu pot sa mi le imaginez cantand-o. Acum ma rog, e ceva normal ca producatorii sa isi dea piesele printre diferiti artisti/grupuri. Sincer, fetele vorbesc asa mult de 2ne1 ca am impresia ca ieri s-au despartit, in special Minzy, e comic ca atunci cand a plecat din grup, vorbea de parca nu voia sa mai auda de 2ne1, dar asta s-a schimbat repede…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s