Rapperul Lee Young Ji își ține promisiunea și donează toate profiturile în urma vânzării huselor de telefon

Rapperul Lee Young Ji donează toate profiturile obținute în urma vânzării huselor de telefon asociației „Fruit of Love”.

„Fruit of Love”, o asociație din Coreea de Sud, a anunțat că Lee Young Ji a donat 140 de milioane de woni (aproximativ 125.000 de dolari) din vânzările de huse. Aceasta a creat și personalizat produse cu mesajul „Don’t Go Out”, care încurajează oamenii să respecte distanțarea socială în timpul pandemiei.

În luna decembrie a anului trecut, aceasta a dezvăluit fotografii cu husele pe rețelele de socializare. Câteva dintre mesajele promovate sunt: „Nu ieși”, „Dacă ți se spune să nu ieși, atunci nu ieși”, „Ai utea să nu ieși dacă ți se spune să nu ieși?”

Lee Young Ji a cerut fanilor să cumpere produsele, promițând să doneze profiturile: „Le veți cumpăra? Voi dona dacă se vor vinde. Oamenii care vor să cumpere, vor cumpăra.” Donațiile vor fi folosite pentru a asigura cutii de prânz și ajutor psihologic bătrânilor care locuiesc singuri în timpul pandemiei. De asemenea, vor asigura sprijin psihologic pentru copiii din familiile vulnerabile și ajutor pentru mamele tinere cu posibilități reduse.

Rapperul a adăugat: „Totul a fost posibil datorită persoanelor care au cumpărat produsele Don’t Go Out’. Sper să ajute mulți oameni care se află în situații dificile cât mai curând posibil.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s